22.8.2013

Symbioosieläin synttäröi

Kahdessa vuodessa olemme saaneet lisää tukkaa ja reittä

Onnea siis pieni karvalakkini, aasikakara Jalmari <3 Neljä vuotta tuli eilen täyteen, kun kokonaista 142g tomeraa koiranalkua tupsahti maailmaan. Vähänpä minäkään silloin tiesin pentua maailmaan kätilöidessä, että mihin kaikkiin seikkailuihin sen pilkullisen turkiksen kanssa päästään tai kuinka hän nyt on vaan päättänyt olla mun elämäni koira, isolla K:lla.

Viikonloppuna käytiin hakemassa se tarvittava nollavoitto Purinalta pikkukisoista (32,95, 4,61m/s, -13,05), joten Rovaniemen majoituskin on nyt buukattu ensi kesälle. Sen lisäksi Javalla oli täydet ainekset vaikka triplanollaan, mutta toiselta agiradalta jätin sen just selän taakse A:lta vedättäessä ja loikkasi sitten hitusen ennen kontaktialuetta (31,43, 4,61m/s, 5) ja hyppärillä otin ihan huikean riskin yrittämällä persjättöä paikkaan, johon en vaan ehtinyt (32,45, 4,31m/s, 5). Niimpä koira tulkitsi sen ohivedoksi ja rallatti yhdestä hypystä ohi. Sinäänsä minua ei kiinnosta se, että ilman noita pikkufeelu vitosia ajat olisi ollut voittoaikoja, vaan tärkeämpää minulle on tieto siitä, että tuo koira voi vetää kolme rataa putkeen kovaa ja keskittyneenä. Ja kotiinviemisinä joku pöytägrilli, maailman isoin lusikka ja muutama säkki Purinaa :P

Synttärilahjana Java pääsi sitten taasen keskiviikon Niinun treeneihin paahtamaan. Ja ilmeisesti tämä järjestely kävi pienelle turkikselle paremmin kuin hyvin :) 8 hypyn vastakäännöksen ajoitusta vähän treenattiin, jotta ohjaaja tajuaisi lähteä aikaisemmin liikkeelle, niin kaarroskin pienenee vallan merkittävästi. Sen lisäksi 13 vastakäännökseltä huomasin, etten todellakaan ehdi 14 niistoon, joten rytmitys + valssi olikin oikein toimiva putkiohjaus. 20 meinasin tehdä vedolla, mutta Niinun vinkistä mallasin siihen pakkovalssin ja sepäs olikin übertoimiva. Kaikenkaikkiaan hyvät treenit taas ja iso tassu Jalmarille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)