3.1.2014

Neljäätoista

Uusi vuosi on minusta ihan pätevää aloittaa nauramalla noille nelijalkaisille. Se on ihan reilu peli se :D Tässä siis joulunviettoa mikkeliläisittäin:


Jalmarin sarvet tupsuineen oli jotenkin niin piste i:in päälle. Hönö ko on vielä niin kiltti, että suostuu mokomat härpäkkeet päässä poseeraamaan, kun äiti käski. Vaikka kuvaaja myöntää nauraneensa avoimesti kuvauksen kohteille. Sori koirat, henkiset traumat paranee aikanaan ;)

Vuosi vaihtui vallan huomaamatta. Meillähän koirat ei paukuista ole moksiskaan, joten uusi vuosi ei aiheuta mitään erityisjärjestelyitä. Toki pitkä lenkki tehdään jo iltapäivällä ja seuraavan kerran ulos pääsee virallisen paukkuajan päätyttyä, mutta se menköön normaalin koiranpidon piikkiin. Meillä olikin tupa täynnä porukkaa, joten mikäpäs sen näppärämpää kuin syödä hyvin ja juoda hyvin. Nipen mielestä myös keittiössä paistoa odottavat sisäfilepihvit oli sen verran arvokasta valuuttaa, että hää piti tarkan huolen siitä, ettei aussipoju Mörri käynyt niitä naamariinsa ohimennen imuroimassa.


Treenitaukokin käytiin päättämässä virallisesti eilen. Oli ilmeisesti vähän pakko, jos joku hullu on mennyt ilmoittautumaan viikonlopun kisoihin ja sinne ei välttämättä kannata ihan kylmiltään tuon koiran kanssa ponkaista :D Reilu pari viikkoa meillä vietettiin siis täysin treenitöntä breikkiä, niin jaksaa sitten taas alkuvuonna painaa. Suuria odotuksia ei viikonlopun geimien suhteen kuitenkaan ole ja en nyt ihan ylenpalttisen hämmästynyt ole, jos siellä jokunen rima lentää.

Viikonlopun parasta antia on kuitenkin Javan Elmo -poijjaan virallisen kisauran korkkaus! Paljon tsemppiä, näistä kuullaan vielä :) Elppens -kakaran luonteessa on jotain hyvin javamaista. Äiti on paras juttu ikinä, mutta aksaradalla primääritehtävä on mennä eniten lujaa ja tientukkeet saa väistää.

Isi ja poika <3 Nalua vähän läähättää, kun on suoraan radalta siirtynyt kuvattaavksi ja
Elmolla on muuten vaan kivaa!
No mitäpä me meinattiin saada tulevan vuoden aikana sitten aikaiseksi?

 • Ei meinata suhtautua tiukkapipoisesti lajiin tänäkään vuonna, joten ei paiskota hattua mutaan, jos ei mitalit kaulassa tulla arvokisoista kotiihn :D
 • Pääpaino tulee olemaan yhä varmuuden hakemisessa menemättä yhtään draivia, ts. nollaprosentin parannus ja toivottavasti siihen saadaan tatsia nyt kevätkaudella jo
 • Osallistuminen sm-kisoihin ja mm-karsintoihin. Itsessään jo se on hieno juttu, koitamme myös yhden nollan saada aikaiseksi. 
 • Piirimestaruuskisoissa emme tiputa hyppärin ekaa rimaa.
 • Vika SERT-A saadaan vastaanottaa huhtikuun jälkeen, joten ehkäpä minulla on tuplavalio lapasessa vielä tänä vuonna
 • Puomin suorituksesta saa ehkä optimoitua 0,5s pois, joten sitä duunia pitäisi jatkaa
 • Tokokisojen korkkaaminen hotsittais ihan kamalasti :o Tää nyt on ehkä kirsikka kakun päälle sit jo.
 • Pysytään terveinä ja nautitaan jokaisesta yhteisestä treenistä :)2 kommenttia:

 1. Elmo sanoo: "Mun tavoite on jättää mutsi jo ekalla suoralla ja poimia mooonta bonusestettä! Sitten mä ehkä käyn sanoo tuomarille ja iskille kun se kuvaa että moi ja että mulla on kivaa ja hidas mamma!!" :D

  Kiitos tsemityksistä, on liput ja hännät korkealla! :)

  T. Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poikani Elmo,

   Erittäin hyvä suunnitelma! Ei olla mitään pahanhajuisia Camel Boots -miehiä, vaan päteviä Gambler -miehiä. Enempi parempi. Ja sitäpaitsi, häntätötterö näyttää uljaimmalta sieltä hanuriperspektiivistä, ni ompa äiteillä ainakin jotain mitä ihastella aikansa kuluksi siellä aksabaanalla!

   T: Java

   Poista

Kiitos kommentistasi :)