24.11.2016

Yksijalkaisaksaa

Ja niin koitti sekin päivä, että yli 2kk aksaton ajanjakso koki loppunsa! Olipa huikea fiilis päästä tekemään edes jotain otuksien kanssa. Pipantti on käynyt kerran-kaksi kaverin kanssa kentällä tänä aikana, mutta mihinkäs ne taidot ruostuisi. Ja innokkuutta entiseen tapaan :D  Irtoaminen ei tosiaan ole tämän koiran ongelma...



Java pääsi kanssa töihin, mutta siitä ei taida olla ihmeempiä videotodisteita. Vähän puomin käännösten ja suoraan menon erotteluita, keppejä seinää päin ja irtoamisrallia myös. Javalle enivei parasta taisi olla ylipäätään vaan päästä hömppäämään mun kanssa ja vähän repimään lelua yhdessä. Paljon ei pysty vielä tekemään ja sekin vähä on niin törkeän hidasta, mutta olipa vaan siistiä. Ehkäpä ensi viikolla lisempi yksijalkaisaksaa!

2 kommenttia:

  1. VAU! Aivan huikeeta menoa! Mahtavat irtoamiset! Miten tollaset tehdään? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on kyllä hulvaton pieni eläin :) Nää irtoilut on rakennettu perustreenillä: esteiden sheippaamista, estefokuksen vahvistamista ennen minkäänlaisen ratatreenin aloittamista. Ratatreeniä tää ötökkä aloitteli vasta vuoden ikäisenä ja sitä ennen on otusta opetettu katsomaan esteitä nenän edessä, niin ei opi kyselemään turhia kipparilta - ellei kuskilla ole ihan jotain asiaakin.

      Poista

Kiitos kommentistasi :)