18.9.2017

Pentuvillejä

Ensinnäkin vallan villiinnyttäviä terveystuloksia Jalmini -sektorilta. Ionan siskolisko kuvatetttu vallankin päteväksi jatkamaan hyvin alkanutta agilitykoiran uraa, onnea ja kiitos Janni & perhe! Jade siis B/B, 0/0, LTV0, SP0. Myös alkukesästä kokovartaloskannaukseen marssin Javan Varjo-poika upein tuloksin: silmät terveet, 0/0, 0/0, A/A, LTV1, VA0 ja SP0. Siitä vois olla tosiaan ihan mainio peli jalostukseenkin, jos joku mustavalkoista poikaa vailla. Kokonsa puolesta ihannemitoissa, toinen korva vähän kevyt ja varsin vauhdikas tapaus.

Varjo (Java x Minni)

Jade (Java x Lady)
Viikonloppuna Ionan Lady -mami oli vielä täräyttänyt luonnetestissä +159p, jotka on kyllä oikein koiran näköiset pisteet. Sheltiksi varsin itsenäinen tapaus! Minusta on kyllä ihan mahtavaa, että Javallakin nyt kaksi pentuetta (Java x Lady Käpylaakson2 -pentue ja tuorein pentue Java x Adelle Lellukan kennelissä), jossa molemmat vanhemmat ovat joko luonnetestattu tai -kuvattu, ne ku on shelteissä vielä aikamoinen harvainaisuus. Ensi vuodesta ehkäpä saadaan jatkoa!

Varsinaisia pentuvillejä pääsimme sitten todistamaan ihan paikan päällä, kun kipaisimme Katjan kanssa viikonlopun minilomalle Ouluun aiheena koiranpentujen palluttelu. Ja kylläpä siellä olikin vauhdikas Lellukan viisikko odottamassa! Ihastuttavaa huomata miten tasaisen avoin poppoo siellä oli vastassa. Kaikki otti omatoimisesti kontaktia, könysi syliin, viihtyi ihmisen kanssa, leikki leluilla repien, temusi toisten pentujen kanssa yms. Vietiin ne ekaa kertaa sisäpihalle ja uudesta paikasta huolimatta siellä aloitettiin heti maailman valloitus ja riehuminen. Myös ohikulkevat talon asukkaat aikuisista lapsiin käytiin iloisesti tervehtimässä. Vaikea on omaa suosikkia kyllä tästä poppoosta poimia - minä olisin voinut laittaa omaan taskuun vaikka kaikki! Onneksi meillä ei ole koiran paikkaa juuri nyt auki :D

Tässä pipanoiden kuusiviikkoispotretit tännekin esille hienojen virallisten nimiensä kanssa. Nämä kuvat siis Meiju Kuhan ottamia:

L. Charmikas Sininen "Cupid"
Tämä rakenne on vaan jotain niin timanttia!


 L. Coolein Kaikista "Cordelia"
Asennepimu, pikkutermiitti


L. Chilli Meininki "Caliban"
Mr.. Niceguy (tosin puree varpaita:D)


L. Cyberhyökkäys Tulossa "Calypso"
Tehotyttö. Osaa kiivetä sohvalle jo 6,5vk iässä :D 


L. Caramellii Ehdottomasti "Cressida"
Kaunoliini <3


Lisää pentukuvia tulossa myöhemmin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)