18.7.2010

Ja taas mennään - ilman karvakorvia.


Tälläinen mökkeilijätrio jäi laiturinnokkaan, kun lähdin tänään Espoota kohti

Niin paljon mölyä kuin tässä blogissa onkin kesäaikaan ollut, voin luvata, että seuraava viikko tulee olemaan varsin hissua - jälleen. Hauvat ovat nyt kolmatta viikkoa jo Mikkelissä viettämässä maalaiselämää ja metsittymässä totaalisesti, kun mamma kirmaa taasen ulkomaille. Tällä kertaa on aamulla lähtö Baltian suuntaan. Sinäänsähän tämäkin reittisuunnitelma oli aikalailla tuulesta temmattu, kun alkuperäisessä suunnitelmassa molempien karvakorvien piti lähteä mukaan ja meidän piti suunnata Norjaan. Ei menny taas niinku Strömsössä, voisin sanoa.

Kävikin sen verran hassusti, että molempien koirien vasta-ainetestit jäi alle vaaditun rajan, jihuuu. Ei siinä paljoa auttanut kuin paitaansa naureskella, kun tohtorisetäkin totesi, että hänen uransa aikana ei ole tullut vastaan yhtään koiraa, joka ei olisi vasta-ainetestejä läpäissyt heittämällä. Ja nyt mulla on niitä kaksi :D Jaa-a, onko Nipessä joku valmistusvirhe?! Olin nimittäin vähintään sen varaan laskenut, että pitäisihän Natilla ne vasta-aineet olla ojennuksessa, kun useaan otteeseen jo rabieksella piikitetty niskanahkaan. Mitä äiskä ensin, sitä tietty junnu perässä. Noooh, skipattiin sitten Norja ja Ruotsi tältä erää, koska sinne olisi kuitenkin hauvatkin kiva saada mukaan.

Suunnitelma vaihtui sitten Viro/Latvia -akselille ja kovasti mietin hakisiko hauvoille matolääkkeet eläinlääkäristä, jotta olisivat kelposia liittymään seuraan. Kivahan noiden kanssa olisi ollut reissuun lähteä, mutta tällä kertaa näyttää säät niin lämpimimmiltä, että saattaa saarielämä olla niiden kannalta kivempi juttu. Toki ilmastoidussa autossa on helteellä ilo istua niin kaksi- kuin nelijalkaistenkin, mutta ei sitä kehtais vieraille maille lähtee vaan autoon istumaan kuitenkaan :) Niimpä reissuun lähtee nyt sitten vaan puolikas perheestä.


Laivakoira!

Tällä viikolla sain siis perberini roudattua suoraan Lissabonista Mikkeliin ja käytännössä ollaan vaan fiilistelty hauvojen kanssa loistavaa keliä. Lekottelun, privaatti hiekkarannalla uimisen ja syömisen lisäksi Java pääsi kokemaan ihmeitä, kun otin sen mukaan moottoriveneilemään ekaa kertaa elämässään (toki soutuveneessä ovat olleet jo triljuuna kertaa, jotta pääsevät saareen). Alkuperäinen tarkoitus kyllä oli, että kyseessä olisi hauvaton reissu, mutta Java änkesi niin itsepintaisesti saaresta veneeseen, että samapa tuo sitten. Laivakoira oli tosi reippaasti korvat ja karvat vaan tuulessa lepattaen :)

Heitetään vielä loppuun pari lomakuvaa hauvoista. Niinjoo, ja pahoittelut kuvanlaadusta, kun nää kaikki postauksen kuvat on puhelimella otettuja, kun ei tota järkkäriä vaan jaksa aina roudata mukana.


Tääkään ei kovin huonolta lomanvietolta näytä :)

Jalmu on ratkaissut lämpötilaongelman hakeutumalla päikkäreille terassin alle

1 kommentti:

  1. Mukavat reissut teille! Harmi, ettei touhduo päässyt tällä kertaa mukaan, mutta jos ens kerralla parempi onni. =D

    Ihanan rentoja kuvia äiteestä ja sen pojasta oot ottannu, niillä on selkeesti kesä ja Loma! =D
    Terkut ja rapsut ystäville!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)