28.7.2014

Jalmineja!

Sen verran kiirettä pitänyt, että en ole ehtinyt edes kesän yhtä parhaista uutisista julkaista. 17.7. maailmaan tupsahti Villanillan riveihin erittäin pätevä erä uunituoreita "Jalmineja", joista isukki on kovin ylpeä <3 Neljän sakissa oli kaksi mustavalkoista poikaa, bimerle & mustavalkoiset tytöt. 

Tässä on ollut kyllä niin esimerkillinen pentuproggis, että jos aina kaikki menisi näin oppikirjamaisesti, joku voisi kasvattamisen olevan helppoa :) Molemmat astutukset paketissa puolessa tunnissa ilman minkäänlaista häsäämistä, täysin ongelmaton kantoaika, 63vrk:lla synnytys parissa tunnissa ihan itse, kaikki pennut parisataa grammaisia erittäin terhakoita ja jänteviä pakkauksia, Maisa hoitaa pentunsa hyvin huolella ja rakkaudella, painot tuplaantuneet läheskaikilla pennuilla viikon ikään, kakarat ja mamma hyväntuulisia. Ensikertalaiselta Maisalta hienoa työtä ja ylpeys kasvattajalleen!

Kuva: Satu Airaksinen
Toivottavasti pian ehdin käydä näitä lulluttamassa ihan omin kätösin ja ikuistamassa kvartetin linssin läpi.

Yhdistelmä koiranetissä:

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI27998/12&ReknoI=FI49739/09

Pentukyselyt:

janet.leukkunen@gmail.com
P. 050 3653528

3 kommenttia:

 1. Kysymys: kuinka monta tulee iskin seuraksi teille? ;)

  T. Katja

  VastaaPoista
 2. Täytyy myöntää, että tämä pentue on monessa mielessä hyvinkin kutkuttava. Mielenkiinnolla odotellaan mitä näistä oikein kasvaa :) Tosin Javan mielestä äiti ei tarvitse muita koiria, hänestä riittää kyllä... Eikä nyt varsinaisesti vielä koiran vakanssia avoimena, kun "snadisti" tekemistä noiden kahdenkin kanssa, joista vain yksi aktiivitreenissä ;)

  VastaaPoista
 3. Eli sä taistelet mutta et ole vielä varma, tuletko voittamaan... :D Minä en kyllä voisi vastustaa tuollaista pientä Muumipeikkoa. Tänä kesänä realiteetit ovat kuitenkin iskeneet kovasti vasten kasvoja, ell-kuluihin tänä kesänä about 500 euroa joista vajaan pari sataa saan takaisin vakuutuksesta. Eli kyllä täytyy porukan vähän vähetä ennenkuin uutta jengiä otetaan mukaan. Valitettavasti. :( Vaikka onhan mullakin kaksi aktiivista nuorta koiraa, joten eiköhän tässä tekemistä riitä... :)


  T. Katja

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)