25.4.2016

Jalmini -kuulumisia

Nalpen ekat kisat sitten helmikuun meni pari viikkoa sitten vähän hurlumheihin ja radalta löytyi enemmän esteitä, kuin tuomari oli suunnitellut. Sen kanssa oli kuitenkin ihan sairaan siistiä mennä ja meillä oli vaan niin hauskaa! Se, että se nyt vähän lipeää ekstraesteille on aikamoisen pientä siihen nähden, että se teki mm. täydellisen juoksarikäännöksen käännöskäskyllä ja sen lisäksi toisella agiradalla upean juoksarin suoralla jatkolla muuten vaan. Oli henkselinpaukutuksen paikka tehdä se loistojuoksari, kun meitä ennen siinä oli moni juoksaria käynyt yrittämässä vitosen arvoisesti. Harmi, kun ei ole videoita, mut eipä niitä tarvitse tän loistofiiliksen tallentamiseen. Vähänku päästään reenaamaan taas, ni eiköhän se tatsi löydy :)

Kisoista kiidettiinkin sitten puolisisarustärskyillä treffaamaan Javan nuorinta pentuetta, jotka täyttivät vuoden tuossa maaliskuussa. Puuttui vaan Varjo -poika täydellisestä perhekuvasta! Oona (Snowwhite)-jalminin kanssa käytiin helmikuussa lumiralleissa ja Nalaa (Bluebelle) näinkin ekan kerran sitten kuusiviikkoispotrettien. Ja olipa vaan hieno neitokainen kasvanut! Siellä kovasti treenataan tokoa ja agilityä ja Oonankin kaksijalkainen palvelusväki on ihan innoissaan aloittamassa nyt, kun muuttorumba on ohi. 

Nala

Keväinen sheltti-istutus: Nati -mummo, Minni -äitee, Inka (Oonan "isosisko"), Herra Jalmari, Nala -jalmini, Oona -jalmini ja Iona -jalmini <3 

Inka fanittaa Javaa <3

Piipaa <3

Ihanat merlet!

Pieni poseeraus Nalalta. Nala on aikamoisen passelinkokoinenkin, n. 37cm.

Nala - Iona, Iona - Nala?!?! On niissä joo jotain samaa :D
Ja ihan pakko onnitella vielä Katjaa ja Elmo -jalminia tuoreesta agilityvalion arvosta! Elmo on nyt siis FI AVA FI AVA-H Käpylaakson Elmo ja isukki on oikein ylpeä jälkikasvustaan. Myös tuoreempi erä on aktivoitunut episten saralla, kun Ionan Touho -velipoika (Käpylaakson Ilon Viejä) on päässyt kirmaamaan putkiralleissa ja supermölleissä jo palkintopallisijoituksia. Onnea myös sinne Minnalle, siitä se lähtee! Piipaa keskittyy vielä kaahailuun enimmäkseen, tässä tyylinäyte eräältä sunnuntai-illalta:3 kommenttia:

 1. Kiitos. :) Epe oli aika superina! <3

  T Katja ja Epe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tais olla kipparikin aika superina ;)

   Poista
  2. No, kippari oli hereillä. Se on jo jotain... :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)