15.9.2016

Pikkunokkelo tuli tuolta, oli tässä ja tonne se meni

Ensinnäkin nokkelon huikea modelointiura on nyt lähtenyt varsinaiseen nousukiitoon ja otukseen voikin törmätä vallan vahingossa monessa nettikaupassa :D Näitä Pomppakuvia otettiin aikamoisen hikisenä kesäkuun perjantai-iltapäivänä Kivikon hiihtohallissa, jolloin sisätilojen pakkaskontrasti oli aikamoinen ulkoilmaan verrattuna. Pikkutursas veti kyllä hienosti kuvaukset, vaikka oli salamavaloa ja räpsettä ja menoa ja meininkiä ja tuo ns. lumi oli niin jäinen kumpare, että siinä meinasi pannuttaa kaksijalkainen ihan jatkuvasti. Mutta kyllä se fuksia ja merle on vaan jäätävän näyttävä kombo, eikö?


Kävi tuuri ja sain napattua Ionalle kahden viikon Jennan treenit Akatemialle. Nämä kun olivat sitten sattumoisin meidän tämän vuoden viimeiset treenit, niin jäädään ainakin määrättömälle tauolle loistavin mielin. Viime viikko oli aikamoisen teknistä rallia, jossa putkien houkutus oli ilmeisesti isukin geeneissä saatua ja Jenna vaati siihen oikeanlaisen suorituksen, jossa koira menee putkeen vasta ratapiirroksen mukaisessa järjestyksessä. Tällä viikolla vaihteeksi saatiinkin sitten vauhtirallia, joka oli jatkuvaa järkytystä kipparille: Miten voi kokoajan olla näin paljon myöhässä :D

Ja pikkaisen putketkin huuteli taas pikkukoiralle. Loppuun hyödynsin vielä mahiksen treenaa erilaisilla kontakteilla, kun tuolla Akatemialla valot osuu aina vähän erilailla kontaktien sijoittelusta riippuen, niin loistotsäänssi työstää yleistämistä. Ja tällä viikolla puomi oli myös ihan suoraan seinään kuutisen metriä, jota ei ole treenattu ollenkaan, kun ulkokentällä ei tule seiniä vastaan, vaan hyvinhän tuo kipsutteli.Ompa vaan mahtava fiilis treenata tuon pikkuotuksen kanssa, se on niin makee! Ja mokailun määrä on jotain eksponentiaalista, mutta siitähän sitä oppii. Niin koira kuin kaksijalkainenkin. Pitkä on vaan vielä tie, ennenkuin se on ihan oikeesti kisatasoinen osaamiseltaan, mutta aihio on ainakin vallan lupaava. Nokkelo kun tykkää niin kamalasti juosta :) Ja totean sen vielä kerran, kannattaa oikeasti varoa mitä toivoo, sen voi todellakin saada. Mullehan oli alusta alkaen selvää, että "jalmini" sen olla pitää, siis sitä samaa huikeutta mitä isukkikoiran kanssa tekeminen on ollut ja jos jotain lisää, niin pistetään yks vaihde. Sitä todellakin on saatu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)