2.10.2016

Aikaa ennen

Yllättäen ei rima pysynyt :D
Vuoden vikat kisat käytiin kisaamassa syyskuun puolessa välissä Jyväskylän Haukkuvaarassa Pop Dogilla, kun olin joka tapauksessa Mikkeliin viemässä koiria hoitoon. Ja muutenkin kiva käydä kyllä näiden pk- seudun piirien ulkopuolella haistelemassa kisatunnelmaa, kun näkee ihan uusia koirakin radalla tositoimissa ja toisaalta taas tuttuja näyttää radanlaidalla olevan paikassa kuin paikassa. Itselle tuli yllätyksenä, että kisat oli hyvinkin epätasaisella ja kaltevalla luonnonurmella (voisi harkita vaikka niiden kisakirjeiden lukemista muutenkin, kuin aikataulujen osalta...). Mitään yllärimonttuja siellä ei onneksi ollut, eikä koiralle liukas tai vaarallinen, mutta kuten allaolevista kuvista näkyy, esteet oli ihan kenallaan joka suuntaan ja rimat sitä myöten aika herkässä. 



Eka rata menikin sitten vähän tuntumaa hakiessa ja matkan varrella kympin verran lenteli rimaa ja muurin palikoita. Tokalta agiradalta taiteilimmekin sitten varsin kelvokkaan nollan, joten ensi kesän SM-nolla jahti jäi meiltä nyt vain yhden irtoaginollan päähän. Ja sellainenhan pitäisi pystyä kyllä loppukeväästä tekemään, mikäli ylipäätään mihinkään Lappeenrantaan kannattaisi kisojen takia lähteä. Kolmannella radalla Nalpella meni vähän menovaihde päälle ja se karkasi putkeen, joten tyylikäs hylly sieltä sitten. Tosin oli hieno baana muuten ja monet tulikin kommentoimaan, että olipas  upeaa menoa. Tuomaritkin vitsaili palkintojenjaossa, että onneksi ihan joka radalla ei mennyt putkeen.

Juuri näin on keinu opetettu! Nooooot :D



Vaikka oli aikamoisen haikeaa ylipäätään aksata viimeistä kertaa ties miten pitkään aikaan, nautin kyllä ihan joka sekuntista. Se nyt vaan on niin siistiä vetää ton karvatursaksen kanssa, ko toinen niin niin täpinöissään koko agilitystä ja sheltiksi se nyt vaan on niin kovin tuhma, että osaa kyllä omat ratkaisut radalla tehdä <3 Muutenkin tuolla maakunnissa on vallan rento kisafiilis ja jengi keskittyy muuhunkin, kun vain siihen omaan tekemiseen. Oli myös iloinen ylläri, että Paula oli samoissa geimeissä ja mukana toki iki-ihana Taisto -jalmini! 



Ylläolevat kuvat Jenni Nieminen ja alla vielä videotodisteet niin hyvässä kuin pahassa :D


Family fotooo! Java ja kaksinkappalein jalminiä <3


2 kommenttia:

  1. Ei vitsi miten makee hän kyllä on! Tsemppiä omaan toipumiseen, toivottavasti pääsette mahdollisimman nopeesti takasin kentille ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nalpen mielestä agility ennen kaikkea :D Kiitos, näin toivotaan!

      Poista

Kiitos kommentistasi :)