21.6.2018

Pikkukoiran debyytti isoilla areenoilla

Shelttien medijoukkue vuosimallia 2018

Meillähän ei varsinaisesti ollut mitään arvokisahinkuja tälle vuodelle, kun priorisoin keväällä treenaamista kisaamisen sijasta varsin rajallisten aikaresurssien takia. No, shelttijoukkue oli sitten vailla yhtä nohevaa harmaaturkkia, joten samahan se sitten joukkuekisa sipaista kotinurkilla. Yleensä kun joukkuekisan rataprofiilit ovat olleet vähän jouhevampia, kuin muut SM-kisat, niin ei tarvitse ihan kylmiltään heittää jellonan suuhun itseään ja koiraansa.

#shelam2018

Ja jotta saa vähän tatsia kisapaikan meininkeihin, pikkutursas pääsi vielä perjantain etkokisoihinkin mukaan. Näin jälkikäteen on helppo todeta, että onneksi mentiin! Pepiini teki aivan huikean hyvää työtä kaikille kolmella radallaan, joita pääsi Myyrmäessä kipittämään. Perjantai agiradalla kipparin ohjausvirheet estivät aginollan, mutta hyppäriltä nolla, vaikka vähän meinasi livetä sinne tänne. Mutta mikä parasta, ei näköjään hämmentänyt ollenkaan kuulutukset ja kaikenmaailman hässäkkä pikkukoiraa, vaan oli ihan kotonaan futisstadionillakin. Javakin pääsi kisaamaan ja kylläpä oli setäkoira onnellinen <3


Lauantain joukkupäivään oli siispä helppo lähteä varsin hyvillä mielin. Sen verran hyvillä mielin ja kevyin kengin tempaistiin varsin hieno rata, jolla Iona näköjään oli radan lopputuloksissa aivan käsittämättömän hienosti 5/278. Pieni viihdetaiteilija siellä oikeiden aksakoirien keskellä <3 Ei tarvittu näköjään edes täydellistä rataa tuohonkaan lopputulokseen. Hieno Piipaa! Shelttijoukkueen lopullinen sijoitus oli myös upeasti 7/72, joten hyvä me!

Java ja lapset <3 <3 

Lisäksi sm-viikonlopun parhaat kisaturistit löytyivät kisapaikalta, kun Javan pohjoisen pentueesta peräti kolme viidestä saatiin paikan päälle. Snäppi, Cooper ja Myy  päsivät siispä isiä moikkaamaan ja samalla sain napattua muutamat kuvat näistä IHANISTA tyypeistä. Mahtavia persoonia koko sakki! 

Ahneus on yhteinen pahe :D Kuva: Marjo


SNÄPPI (L. Caramellii Ehdottomasti)

COOPER (L. Charmikas Sininen)

MYY (L. Coolein Kaikista)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)