17.5.2012

Fiuwis!

Helatorstainakin me sitten herättiin jo aikaisemmin, kun kukotkaan varmaan viitsii vapaapäivänä ja startattiin auton keula kohti Kotkaa seiskalta. Java olis halunnu ajaa, mut en nyt sitten antanu. Mutta se on kyllä pakko todeta, että huomattavasti helpompi lähteä aamulla liikenteeseen nyt, kun esim. tuossa joitain kuukausia sitten, kun hyvä, että edes ysiltä alkoi olla valoisaa. Joku kaveri messissä olis kyl kiva, et jos halukkaita löytyy, ni saa ilmoittautua :D

Kannatti kuitenkin lähteä. J oli hieno ja tuli tosi kiva fiilis, vaikka tulosrivi nyt ei ihan kirkkainta kuitenkaan :) Kaksi ekaa rataa oli Esa Muotkan käsialaa ja viimeinen sitten Siimeksen hengen tuotos. Ekalta radalta siis nolla, joka riitti 2. sijaan. Voittaja oli jo valio, joten jos olisi ollut muutama hassu kisaaja lisää, niin serti olisi siirtynyt meille. Siis whuuuut, ihan superpäheetä, että meillä ihan oikeesti on tsäänssit niihin puna-mustiin ruusukkeisiin jo nyt? Viiiiiitsi, ku me vähä reenataan ja hankitaan kokemusta alle, ni mehän räjäytetään koko pankki :) Varokaa vaan ens kesänä ;)

A kisa

Toka rata olikin sitten ajoittain varsin kinkkinen hyppis, johon hitaiden koirien ohjaajat ehti kyllä kikkailemaan valssit ja persjätöt hypyille 7-8, mutta jos mennään 4m/s, niin takaakierrosta ei niin vaan lähetäkkään suorin jaloin ottamaan koiraa kiinni juoksukisassa. Niimpä päädyin sitten tekemään viskileikkaus-takaakierron, joka siis onnistui ja jo siitä voisin hieman tehdä aaltoja itselleni. Putkelta 11  tuli kuitenkin ihan turha kielto, kun ilmeisesti vähän roiskaisin sen ja sitten koira jäi miettimään, että kumpaan päähän sitä nyt pitikään mennä. Vaikka tässä tuhrattiin sitten joitain sekuntteja, vitosella oltiin nelosia ja etenemäkin lähemmäks nelosta siitä huolimatta. 

B kisa

Viimeisellä radalla tehtiin törkeen hyvää rataa, mutta tuli sitten yksi rima alas. Damn! Näitä ei ookkaan pitkään aikaan ollut ja harmi, ettei oo videoo, niin ei pääse kattomaan mitä siinä kävi. Olinko huolimaton ohjauksessa, häiritsinkö hauvaa vai mogailiko se itse koipinensa. No, ei annettu yhden riman kisafiilistä latistaa, vaan tehtiin täysii ja pidettiin kivaa loppurata. Tällä vitosella sitten tuloslistoissa taidettiin olla varmaan jotain 7. kun nollia oli jonkun verran. Etenemä 4.02m/s, joka on kolmen pysäytyskontaktin agiradalle varsin bueno. 

Viivan alle jää siis superisti enemmän plussaa tästä päivästä! Ja tietty kyllähän se Java hommasti mulle nätskän kesäkukka-amppelin ja itselleen ilmaisen startin, joten win-win, tyhjin käsin ei palattu. "Ihmevirheitä" niinku Heli sanois, mutta laitetaan ne vielä kokemattomuuden piikkiin. Päivä oli keliltäänkin ihan täydellinen aksakisoille, kun +20 ja pilvipoutaa. Mikäs siinä siis muutama startti vetäistä. Ja koira, soli ihku <3 Teki töitä tosi hienosti ja kuuliaisesti ja megatyytyväinen täytyy kyllä olla, että se vetää kolme ehjää, hyvää starttia yhteen päivään ja tekee kaikista tulokset nelosen etenemällä (hyppärin kieltoräpellyksen takia virallisesti 3,8m/s, mut siinä itse tuhrasin ne parit sekuntit). 

Java <3 

Loppukevennyksenä, mulle meinas käydä "Tonnin setelit" siellä Kotkan koiranystäväinseuran buffetissa :D 

Annoin femman ja siinä vaihtorahaa ootellessa aloin sitten lorotella kaffeta mun aamuherätyspelastus KeepCup :iin kotimatkaa varten. Täti siinä ohjeistaa, että paina sit alas asti, ettei valu ja ilmeisesti siinä sitten pääsi unohtumaan, että mähän en ensin ottanu vaihtorahoja. Rupesin siinä sit käymään kaikkia taskuja läpi ja lompakkoo kans, etten oo ite unohtanu asiaa, ku täti oli niin kovin varma asiasta ja tiukkana. Sit hää ois antanu mulle euron takas?! Siinä sitten koitin selvittää, että "se oli femma ja tartteis neljä takas" ja tilanteen pelastus oli paikalle tullut toinen buffatyöntekijä, joka ne puuttuvat kolikot sitten ojenti mulle asti. Ei sillä, että muutama euro mulle nyt olis sinnetänne, mut femman kahvi olis jo ollu vähän kallis :D Ehkä laitetaan loppukevennykseen sekin, että unohdin kisakirjankin hakea!? No, toivottavasti se tulee joskus postissa perässä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)