26.5.2013

Viikonloppuilua

Meillä on palailtu pikkuhiljaa normaaliin elämnmenoon. Koira on kunnossa ja tassu lipassa tahtomassa takaisin töihin. Tältä viikolta jätin kuitenkin kolmet treenit vielä välistä, mutta ensi viikolla sitten. Sen sijaan olen itse ollut kouluttelemassa ja epiksissä duuneilemassa, joten ihan ei ole kalenteri huutanut tyhjyyttään. Ilmeisesti kuitenkin sen verran liikaa, että hatutuksissani ostin sitten uuden rungon ja odottelen 7d:tä ensi viikolla kotiutuvaksi. Kuvataan sitten edes, jos ei aksaa osata ;)

Tiistaina Java pääsi vähän rallattelemaan kentälle ja perjantaina jouduin ottamaan otukset mukaan tehiscuppiin, niin sen päätteeksi vielä kaveri pääsi kisaavien episradan tekemään. Ja oliko vähän onnesta halkeamaisillaan pieni koira, ko aksaa <3 Siitä aina tietää, että nyt on tulossa hyvää settiä, kun se tulee "väli" käskyllä jalkojen väliin väärinpäin :D Toinen on niin tohkeissaan, että se vaan katsoo lyhimmän mahdollisen reitin alkuasentoon. Yhden riman se taisi vaan tiputtaa, kun olin päällejuoksussa myöhässä, mutta muuten oikein hienoa työtä.

Lauantaina kävin kanssa lyhyet treenit tekemässä keppikulmia, keinua ja 2o2o:ta. Toivottavasti muutamassa viikossa saadaan taas näitäkin jollekin alulle ja ensi kauden teemaksi muutenkin tulee puomin ja keinun nopeutus. Hauskaa sinäänsä, että niidenkin hitaudesta huolimatta koira on ihan mukavia tuloksia taikonut, joten ei tässä vielä kaikki. Parhautta on ehkä se fiilis, kun hyvän radan jälkeen tajuaa, että vielä jäi parannettavaa. Että ei ollut kaikki pelissä.

Yllättäen keksin sitten vielä lauantai-iltapäivänä lähteä Mikkeliin mökkeilemään kera karvanaamojen, kun poikienilta oli vallannut pääasiallisen asumuksen illaksi. Ei ollenkaan huono vaihtis parin tunnin ajomatkasta huolimatta, kun shortseissa on tarennut illalla ja päivällä. Ollaan siis otettu hyvin relasti. Valonmäärä näköjään huijasi otukset hereille jo 5:30, mutta hetken pihalla kirmailtuaan tulivat mielellään jatkamaan unia puoleen kymppiin.

Otukset pääsivät myös talviturkkinsa heittämään. Etenkin Snii on meidän uimamaisteri ja tämän vuoden juttu on näköjään uimahypyt rantapenkereeltä. Tänään on vielä palloa jahdattu, niin uskoakseni saan autoon pakata kaksi kovin tyytyväistä ja onnellista koiraa kotimatkan ajaksi. Heinäkuussa pääsevät sitten ihan reiluksi viikoksi lomailemaan samoihin maisemiin, kun kaksijalkaiset suuntaavat Kroatiaan heti kesäloman kärkeen.
Laivakoirat saapumassa rantaan
Mitäs me mökkeilijät
Valkoinen päiväunilla
Nukkumaanmenoaika!

Loppuun vielä upea puhelimella kuvattu ja laiturinnokassa modattu uintifilkka ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)