2.3.2015

Agilityeläin on the go

Ollaan me jotain aksailtukin viime aikoina. 1,5kk kisatauko käytiin päättämässä Porvoossa ja ei nyt mitään spektaakkelimaista kerrottavaa jälkipolville. Ekalla radalla keinu oli kyllä luvattoman huono, puomi ihan hanurista ja sitten vielä toi kolmen sekunnin pikkukieltopyörittely, kun se lähtikin takaakierrosta liikkeen mukaan ja siinä sitten nohevasti pörrättiin yhteistuumin aikamme. Tuollainen mokapipofiltteri pitäis saada kyllä kaikkiin kisavilmeihin :D Mutta jos jotain positiivista, niin menipä kerraankin putkijarru jakeluun. Kiitos Lauralle "salakuvaamisesta"! Toka rata olis ollu ihan huippuhyvä, mutta Java luki vähän liian aikaisin tehdyn päällejuoksun välistävetona ja livahti sitten hypyn väärälle puolelle. Tästä ei todistusaineistoa ole, niin voin ihan vapaasti väittää sen olleen huikea :DD

Kipaistiin yksi maanantai Niinulla myös vähän kirmailemassa ja oli oikein mukavasteria. Puomin kontaktin joutui ottamaan ihan vimpan päälle, kun edellisen viikonlopun kisoissa oli vähän vallatonta menoa niihin liittyen. Noi persjättökuljetukset kun sais treenattua kondikseen, niin olis ihan käyttökelpoinen temppu kisoissakin. Nyt se tuppaa puolenvaihdolla lipeemään takaakiertoon vähän turhan herkästi.



Viikonloppuna oltiin vielä Citybelgien kisoissa. Ei jäänyt jälkipolville kerrottavaa taaskaan :D Ei vaan paljon hyvää oli radoissa, moni juttu onnistui ja hyvin se olis voinu nollat tehdä. Java oli jokseenkin lentoonlähdössä ja hitusen vallaton, joka ei teknisellä radalla välttämättä se paras moodi, kun ansaesteet houkuttelevat pientä koiraa. Oli sen verran ansoja ripoteltu jokaikiselle esteelle Viitasen ja Jalosen toimesta, joten pienikin herpaantuminen tuotti tuloslistaan komean hyllyn. Eräälläkin radalla 10% starteista teki edes tuloksen ja vitosella pääsi kakkospaikalle. Keinulla se ei taaskaan osannut odottaa vapautuskäskyä, mur - Tehotreeniin siis koko keinu, vieläku hää kehtais treeneissä sieltä varastella, niin voisi jotain asialle tehdä. Ja kovasta vauhdista keppientryt, nyt meni muutamat vähän pitkäksi, kun ohjaaja ei tajunnut jarruttaa. Kyä se tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)