1.3.2015

Ahneella on kylläinen loppu

Kuvassa ulkoiluhousut, jonka vuoren parissa on eräs musta shetlantilainen askarrellut, kun jotain jäänyt taskuun....

Kaverin pikkusisko totesi tuossa vuosia sitten, kun näki ekan kerran Natin "tuo koira näyttää ihan siltä, että se tykkää kokata ruokaa". Se on kyllä ehkä osuvin kuvaus mitä mustasta otuksesta on sanottu. No, se olis ehkä vähän huono kokki, ko söis kuormasta minkä ehtis ja lopputulos ehkä erilainen aiotusta, mutta ainakin kovin onnellinen ruuanlaittaja.

No joko niitä nameja?

Nipen elämässä pääpointit ovat: syöminen, pallo, lämmin ja pehmeä nukkumispaikka & rapsutuksia. Sanoinko jo ruoka? Se on kuitenkin hyvin keskeinen elementti, vaikka saatavuus on kyllä ihan taattu joka päivä ja kahdesti. Mutta kahdesti on kuitenkin aika paljon liian vähän, mikäli Natilta asiaa tiedustellaan. 

Kuvaajaa ei vahingoitettu kuvauksissa
Silloin, kun evästä annostellaan kuonon eteen, sen imaiseminen parempiin suihin valoa nopeammin on tärkeää. Joskus siitä pika-ahtamisesta sitten seuraa paluupostia ja yrjö on vieraanamme. Niimpä taloudessamme on siirrytty käyttämään ruuan ystävälle erikoiskuppia, kun innostuin kaverin esimerkistä. Isompi Green havaittiin liian helpoksi tiirikkanenälle, joten se on siirtynyt Javan käyttöön niille päiville, kun otetaan relasti ja ruuan kanssa puuhailu on sopiva ohjelmanumero.


"Kyjen slow bowl mini flower" on taasen ollut vallan pätevä jokapäiväiseen käyttöön. Sinne saa ladattua lihat ja mössöt ja nappulat ja piimät ja käytännössä ihan kaiken mahdollisen. Ostin samanlaisen porukoidenkin koiralle ristarileikkauksen toipumisviihdykkeeksi, kun sapuskan määrää joutui tiristämään minimiin, niin olisi sentään vähän pidemmin riemua siitä vähästäkin. Toimii siis mainiosti myös leveämpikärsäiselle japaninpystykorvalle. Ja mikä parasta, kupin voi heittää huoletta myös tiskikoneeseen (tosin Natin jäljiltä se nyt vaan on kiiltävän puhdas jokatapauksessa ruokailun päättyessä).


Voimme siis lämpimästi suositella muillekin ruuan ystäville näitä, jos meinaa olla ruokailun kanssa liian kiire :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos kuppivinkistä! Ostin tuon kukkakupin Usvalle ja sehän toimii! Edellisen slowkupin Uu tyhjää minuutissa ja nyt meni kolme minuuttia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, että ruuan ystävät myös muualla pääsevät nauttimaan sapuskastaan jopa 300% pidempään - näiden ahmattien maailmassa ne on useita nautinnollisia sekuntteja :D

      Poista

Kiitos kommentistasi :)