19.12.2016

Kohti arkea

Meille kuuluu paljonkin ja ei juuri mitään, samaan aikaan. Ehkäpä vähän siitä syystä aktiivisempaa päivitysvirtaa on blogin sijasta ollut Instassa ja Ionan Facebookissa (pitäähän pienellä koiralla toki oma joulukalenteri olla).



Paljonkin siinä mielessä, että olen ollut niin onnellinen, että on pystynyt taas koiria lenkittämään ja tänään jopa ensimmäistä kertaa pikkulenkki ilman yhtään keppiä. Sen lisäksi mahtavuutta on ollut päästä otuksien kanssa pari kertaa hallille touhuamaan ja humpsuttelemaan. Ensimmäiset pari kuukautta oli aikamoisen haastavia, rankkoja ja vaikeita, mutta jo pelkästään yhdet lupaavat välikuvat ja lupa siirtyä puolipainovaraukseen marraskuun lopulla oli iso juttu.



Ollaan nautittu ihan täysiä näistä muutamista aurinkoisista päivistä ulkona, kun kerrankin on ollut siihen mahdollisuus. HS:n mukaan tänä vuonna joulukuussa auringonpaisteen määrä on tuplattu normivuoteen ja voin kertoa kyllä meidän ottaneen ilon irti niistä 12 tunnista. Kamerakin on päässyt lenkeille mukaan ajoittain. Koirat ovat siispä päässeet frisbeenjahtaushommiin, temputtelemaan, Ionalla on ollut leikkikavereita juoksutushommissa, hallilla vähän käyty sinkoilemassa ja lelua repimässä, pistäydyttiin Mikkelissä, koirauimalassa polskimassa.



Loppuviikosta palaan jo töihin pariksi päiväksi ja sitten välipäivät onkin onneksi vielä lomaa, niin varsinaisesti arki koittaa sitten heti ensi vuonna. Oma kuntoutus ja fyssarit jatkuu täydellä tohinalla ja siinäpä se suurin haaste itselleni. Pienetkin jutut on yllättävän rankkoja, kun viestit ei kulje ihan oikein tuolla oikealla puolella ja pitäisi saada ne laiskottelevat pienetkin lihakset duuniin.


Onneksi on tosiaan nämä kolme personal traineria kotona. Ilman näiden jatkuvaa seuraa tämäkin kolme kuukautta olisi varmasti tuntunut tuplasti pidemmältä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)