15.2.2014

Jää luu käteen

Mä oon kyllä ihan fiiliksissä tuosta lihakaupasta, josta luut saa hakea ilmaiseksi. Duunista Helsingistä himaan Vantaalle olisii lyhyempikin reitti, kun poiketa Espoon kautta, mutta kun haluaa laatua omaan ja otuksien kuppiin, niin miksipä ei :) Mistä raakaruokaputiikista oikeesti saa edes ostettua tälläisiä luita? Tai monessa paikassa nimilappuna olisi jo lihaisa luu ja isompi hinta, vaikka meillä nämä menevät ihan ajanvieteluuna. 


Monesti nuo koirille tarkoitetut eväät ovat ihan viimeistä lihansäiettä myöten kaluttu johonkin kaksijalkaisten vakuumijauhelihaan ja lihasta muistuttaa ehkä vaan häivähdys väriä. Tuolla pistelevät possunruhot itse palasiksi takahuoneessa ja luonnollisesti "jätteenä" jää sitten luut käteen. Aikamoisen hyvää asiakaspalvelua antaa ne ilmaiseksi koiranomistajille, vaikka noista moni maksaisikin.

Ainut mikä nyppii ajoittain on se, että jos joku on ilmaista, niin joidenkin ihmistyyppien pitää saada ne kaikki. Että jos on pakastimessa tilaa, niin ehdottomasti kaikki laatikot pitää sinne saada ahdettua vaikka väkisin. Mä olin oikein tyytyväinen tuohon omaan kolmen kilon luusaaliiseeni, joten jätin sinne vielä seuraavallekin vähän luita, vaikka viimeisiä vietiin. Joku hauva tulee niistäkin varmasti kovin onnelliseksi :)

3 kommenttia:

  1. Missä on tollanen paikka?? Mäki haluun :D

    VastaaPoista
  2. Lihaexpertit Juvanmalmilla! Jos vielä sattuu Sporttarilla treenaamaan, ni vallan matkan varrella :)

    VastaaPoista
  3. Joo siellähän me treenaillaan. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)