15.6.2012

Jos joku on nähnyt kesää, niin vinkatkaa pistäytymään myös täällä

Startattaan muutamilla otoksilla Laajasalon paimenrallista viime kuun puolelta :)

Iloinen mänitser

Tarkkana kuin porkkana

Jihuuu, ota koppi

Turkis kiitää

Kesämies!

Kiki tahtoo telmiä

Tehtävä: Kuinka monta koiraa

Lentävä matto

Nipa on aika onnellinen, kun se vei mulinexin pannan ;)

Kedon kukkaset <3

Sinäänsä tässä ei ole kesän kanssa hoppu, kun töissä istuskellaan heinäkuun alkuun jokatapauksessa auringonsäteiltä piilossa, mutta silti. Missä on nyt se paljon puhuttu kesä, jolloin pitäis ehtiä tekemään sata ja yksi juttua? Ainakin allekirjoittanut myöntää tehneensä noin miljoona erilaista toimenpidesuunnitelmaa ajanjaksolla "sitten kesällä" ja nyt hiukka hämmentää, että pitäisikö tässä nyt ihan oikeesti jotain ehtiäkin.

Aikamoista kiirusta riittää elämässä. Alkuviikko menee taas ulkomailla työmatkoilla tai sitten vaihtoehtoisesti elämän muiden osa-alueiden parissa (kuin koiraharrastusten). Ei oo paljoa kavereitakaan ehtinyt moikkailla kevään aikana, kun ollaan tehty kotona remppaa ja siihen päälle vielä duunit + koirailut. Ja nyt on ihan aidosti oikeesti pakko tehdä niillekin kalenterista tilaa - vielä, kun niitä on ;)

Vapaatreeneihin olen ehtinyt yhden (1) kerran. Wau :D Arkena HSKH:n kentille kun on ihan turha olla  menemässä edes ennen iltakymmentä, kun porukkaa on kuin pipoa, ennen femmaa taas joutuu olemaan töissä ja viikonloppuisin taas muut kiireet on agendalla tärkeämpänä prioriteettina, niin eipä siinä paljoa sitten jää saumaa. Noi olikin sitten astetta hauskemmat vapaatreenit, kun mukana oli kepo ja mänitseri. Kaius pääsi Javan puikkoihin tutustumaan agilityn saloihin ja kovastihan tuo kyllä näytti tykkäävän lajista, kun saa mennä Jalmarin kanssa lujaa :) Harmittaa ihan, ettei itselle tullu kameraa mukaan, kun en ikinä muuten saa tosta koirasta aksakuvia, ellei joku muu ohjaa ja oon sit ite napsimassa. Nipanderi oli kans messissä pyörimässä, enimmäkseen tiellä ;)

Muutenkin tässä on ollut joku hintsusti alustava treenidepressioilmassa, kun pitäisi aloittaa kaksi isoa proggista: kontaktit ja irtoaminen. Ne on jo itsessään sen verran isoja paloja ja tällä elämänrytmillä mun on ihan oikeesti aika vaikea alkaa edes miettimään millon ehtii reenaa, vaikka kuinka olis vähän aksaromuja omalla pihallakin. Kun ei oo ikinä siellä kotona ja sillonku on, ni joko nukkumassa tai lenkittämässä koiria. Ja tässäkin on ihan vaan kyse siitä, että me ei olla huonoja, vaan jos halutaan olla parempia, noi pitäis fiksaa. Kontaktit sillä toimii ja ihan kivasti kisoissa irtoaakin, muttakun nyt pitäisi vaan tehdä ratkaisu halutaanko harrastella vai harrastaa. Jos me halutaan ihan oikeasti noita kovatasoisia skaboja voittaa pk-seudulla, harrastelu ei riitä.

Sattuikin sitten sopivasti, että aloitettiin Etelä-Suomen Shelttien aksaworkshopit tähän kesäkuun puoliväliin ja ensimmäisenä käsittelyyn pääsi irtoaminen ja lähetys. Jalmari oli sitten sitä mieltä, että hänellä ei kyllä ole mitään irtoamisongelmia oikeesti, äiti on vaan joskus vähän tyhmä :D Niimpä me rallateltiin sitten kaasu pohjassa koko rahalla. Ilman vauhtia se lähti kahdeksasta metristä putkelle ja vauhdin kanssa nollavauhdista ohjaajan kanssa neljää metriä ja radan osana viittä metriä. Ei siis ollenkaan huono, jälleen kerran. Ja oli muutenkin superhyödyllistä päästä palkkaamaan irtoamisesta ja estehakuisuudesta, kun sitä ei ehdi muissa treeneissä kuitenkaan tehdä ikinä.

Eilen oli muutenkin jotenkin kovin tapahtumarikaspäivä. Sisäinen malinoisini ilmeisesti pääsi valloilleen ja kävipä aikalailla hassusti, kun mulle jäi aksakentän portti käteen. Erityisen hämmentävää seisoskella siinä portti sylissä, kun sen pitäisi kuitenkin olla ennemmin niissä raameissaan kiinni. No, tekevälle sattuu? Sen verran näppärästi sitten askarreltiin myös portti takaisin saranoilleen, mutta tulipa sekin kokeiltua. Sen lisäksi Nati -näppärä sai tassuista nahkaa rullalle rallatellessaan pallon perässä parkkiksella, joten päästään sitten jatkamaan hyvin alkanutta tassurasvarumbaa myös toisen koiran koipiin. Ei onneksi ole vereslihalla asti, mutta Nipperton on hyvin surkea jo tälläisestä pienemmän mittakaavan tapauksesta. Karhunpoika sairastaa siis <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)