16.5.2010

KesäkesäkesäJohan sitä on odotettukin. Ja tilanteesta teki erityisen paljon hassumpaa se, että Iso G aka gradu muutti markkinoinnin ja johtamisen laitokselle viettämään aikaa tästä eteenpäin. Voi vimpulat sentään, mullahan on kohta jälleen elämä! Ja koiratkin kiittää, kun mamma osaa ehkä tehdä jotain muutakin, kun koneen näpytystä.

Reenisuunnitelmia onkin iso läjä, startaten hetimiten. Javan tokotreenit jää tältä maanantailta pois, mutta tiistaina ajattelin mennä ESS:n koiranetsintä tapahtumaan, jossa hauvat pääsee treenaamaan vähän nenun käyttöä. Keskiviikkona Nati aloittaakin agikurssin ja perjantaina olisi Javan pentuagi Ertissä, joka nyt kuitenkin jää väliin, kun viikonloppu olisi tarkoitus viettää Mikkelissä. HUH, johan sitä tuossa onkin sitten koiramaista tohinaa :)

Gradunpalautusta lähdettiinkin perjantaina juhlistamaan Tammisaareen koko köörillä. Ja voi video, että hauvoilla olikin taas kivaa! Ne on niin fiiliksissä, kun saa juosta porhaltaa ulkona ja touhuta omiaan. Ja Nipelle siellä oli varattuna iso pussillinen tennispalloja ja voiko pieni koira yhtään sen onnellisempi, kun joku vielä jaksoi niitä sille heitellä :D Lauantaiaamuna Nati heitti pallon perässä kirmatessaan myös talviturkin oikein tyylikkäästi. Koirat käytti tilaisuutensa kyllä niin tehokkaasti hyödyksi, että lauantaina kotiinpalattua ne käytännössä vaan nukkuivat. Sunnuntaihin mennessä olikin lauma ladannut akkunsa ja päätettiin lähteä fiilistelemään kaunista päivää Nuuksioon. Tehtiin pieni 4km lenkki ja vaikka hauvat joutuivatkin olemaan kiinni, veikkaan niiden tykänneen ajatuksesta ihan yhtä paljon kuin kaksijalkaisetkin.

Raportti loppuu nyt tällä kertaa lyhyeen, kun pitää ehkä muistaa nukkuakin :)

4 kommenttia:

 1. Ihania kesäkuvia, etenkin Natin "sukellus kesään" kuva kirvoitti ison hymyn! Rapsut Duolle! =) Keskiviikkona nähdään ;)

  VastaaPoista
 2. Nippe onkin meidän puolisukeltaja - ei onneks kamalasti toi järki päässä pakota, kun kyseessä on pallonkalastelu :D

  Tosi kivaa, et olikin agikurssilla tuttuja! Kuka teiltä lähtee reenaa, onko se Zembalon vuoro?

  VastaaPoista
 3. Tosi kesäisiä kuvia :D ja ihania unti kuvia. Meillä ei pojat suostu uimaan asti.
  Rapsuja koirille

  VastaaPoista
 4. Tosi hienoja kuvia ja toi vika kuva on ihan huippuotos:D Nähdään huomenna:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)