14.7.2010

Kuvareportaasi possujuhlilta


Kolmivuotiaan kolminakkinen kakku

Siis Natin 3 vee synkkäreiltä *sio sydän* Mun pieni neiti Näppärä on tosiaan jo kolme vuotta ja ilmeisesti tänäkään vuonna ei tullut järkipakettia lahjana ;) Juhlapäivää vietettiin siispä lomailun merkeissä saaressa, jossa hauvat onkin jo pari viikkoa olleet. Ensin viikon verran hoidossa mun Portugalin matkan ajan ja sitten tulin vielä itsekin lekottelemaan. Kuin paljon kivempaa voi koiran elämä olla kesäisin, kun saa temmeltää ihan vapaasti menemään saaressa, jossa ei ole muita, tepastaa mökkiin sisään ja ulos oman mielen mukaan, uida, kahlailla, telmiä kavereiden kanssa, haukkua ohisoutelijoita, tuijotella kesyjä sorsia, noutaa käpyjä ja kepuja, nukkua päikkäreitä puunvarjossa? Ei ole paljon helteet meidän karvakorvia häirinneet :)


Synttärisankari kera maksaisen kakkunsa

Juhlien nuorin osanottaja halusi myös muistuttaa, että hänenkin mielestä kakku on vähintäänkin syötävää ja mielellään maistaisi ihan vähäisen

Paikalla oli sankarin lisäksi luonnollisesti myös Jalmari -poika juhlistamassa äiskän kanssa. Natin mielestä tosin valokuvaukseen käytetty aika alkaa tuntua aika pitkältä, kun tuossa on tuo nakkikin...

Luna 5kk ei päässyt yhteiskuviin "synttäripöytään" ja tässä syy. Lupan mielestä ruoka on syötäväksi ja sen kanssa ei ehdi poseeraa.


Kukaan juhlakansasta ei oksentanut, mutta Nippe hienona ja ahneena leidinä levitteli ensitöikseen maksalaatikkon laiturille. Java katselee hämmennyksen vallassa sottaista mammaansa.


Sitten Javalta kyseltiin mielipidettä Natin sottaisista ruokatavoista. Java kertoi, että julkisille paikoille ei mennä syömään kakkua.

Lopuksi rääppiäisille pääsi koko juhlakansa. Sulo -sprinkun häntäkin näkyy kuvissa, mutta Sulo joutui pysyttelemään taustalla oman kakkuannoksensa kanssa, koska sillä on vieno taipumus omia toisten lautasia ja murista päälle.

1 kommentti:

  1. Isot synttärihalit ja onnittelut Nati-rouvalle 3vee päivän johdosta!!! Voi elämä noi kuvat ja kuvatekstit:D On teillä ollut hauskat ja makoisat pippalot:) Ja toi teijän lomasaari kuulostaa ihan paratiisille, kyllä kelpaa:)Hauskaa lomajatkoa ja rapsuja karvakorville!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)