28.6.2010

Jaa mihikähän me viimeeks jäätiin...

Metsänpeikkonen
"Nippe, miksi sinulla on noin suuri suu" Ramses hyvinkin omana itsenään :D Mamma, ala nyt heitellä niitä kepuja T: Java

Tässä on ollut jotain tuhat ja sata eri säätöä ilmassa ja siinä kaikessa tohinassa on näköjään blogikin intoutunut vallan horrostamaan. Me ollaan kyllä puuhattu yhtä sun toista, mut eihän tälläisellä reikäpäällä nyt voi enää mitään muistaa! Ja tein tuossa koneenvaihdonkin (Mac = :)), joten kaikki kuvat on vähä niinku vielä tuolla vanhalla raadolla ihan tuoreita lukuunottamatta. Näköjään blogikin on asiasta hermostuneena lopettanut päivittämästä noita mun seuraavia blogeja, ehkä se vaan on kesälomalla? Nyttei kyllä kykene päätä rassaamaan moisella, ku en osais kuitenkaan sille mitään tehdä :D

Hauvakavereiden kanssa ollaan aineskin ulkoiltu. Ramses ja Nana ovat olleet vuorollaan tahdittamassa meidän karvanaamojen reippailua pitkin poikin Espoota. Jalmari taisi vallan rakastua, kun tapasi pitkästä aikaa juoksunsa lopetelleen Nanan... Miten valloittava daami se Javan mielestä olikaan! Nyt ei tainnu tälläkertaa keskenkasvuisen kakaran charmi kuitenkaan Nanaan purra ja hyvinkin ammattitaitoisin ottein innokas pikkupilkku oli käytännössä silkkaa ilmaa Nana -neidille.

Nati pallojahdissa
Jalmun epätoivoiset hurmausyritykset
Mikä turkki Nanalla!
Kuumahan siinä tietty tulee, kun tyttöjen perässä juoksee
*Hali*

Juhannuksena pakattiin taasen karavaani Volvoon ja suunnattiin Mikkelin kautta Juvalle. Siellä meitä odottikin hulppea mökkijuhannus, josta hauvat olivat enemmän kuin mielissään. Natille löytyi pallon/kepin/kävyn/ihan minkä tahansa pöytää pienemmän irtaimiston heittäjää useita ja mikä nyt voisikaan pienen pallohullun shetlantilaisen mielestä olla parempaa. 9 kaksijalkaisen lisäksi paikalla oli myös englanninbulldog Onni, joka olisi vaan halunnut hetkuttaa peppua (kun ei oo oikein häntää mitä heiluttelisi) ihan kaikille. Tosin nämä kaksi omatoimista karvanaamaa olivat sitä mieltä, että "meijän mamma on meijän mamma ja se tekee meijän ruuat", eikä Onnilla meinannut alkuun olla saumaa päästä mun kädenulottuville. Sinnikkyys kuitenkin palkittiin :)

Sunnuntaina hauvat pääsivät vielä loppumehut tiristämään japsineiti Lunan seurana Mikkelin suunnalla. Nati alkoi osoittaa jo lieviä hyytymisen merkkejä, mutta jaksoi silti juoksuttaa kakaralaumaa ja välillä vähän komentaa kurittomia kakaroita muutamalla haukulla. Java sitä vastoin käytti tunnit tehokkaasti ja pyöritteli Lupan tasaisesti havunneulasissa ja muissa maan antimissa. Näyttää noilla kahdella kyllä olevan ihan omat kakaraleikkinsä, mikä on kyllä aina super.

Luna 5kk

Loppuun vielä muutamat juhannustunnelmat auringonlaskun aikaan:Onni pisti sillävälin salaatiksiSeuraavaa päivitystä saakin taas odottaa hamaan tulevaisuuteen, koska tää aloittaa kesälomansa perjantaina ja lähtee heti aamulennolla kohti Lissabonia. Varmaan koitan muistaa tota matkablogia päivitellä sieltä käsin, jos vaan ehtii. Mutta hauvailuja ja lomakuulumisia sitten heinäkuussa lisää :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)