10.8.2011

Iiiiiih, jännää!

M <3 J


Viikonloppuna Herra J saikin sitten erittäin mieluisia daamivieraita, kun Minni -neitokainen tupsahti pihaan. Javahan ei tosiaan jättänyt tilaisuutta käyttämättä, vaan hoiteli tilanteen varsin ammattilaisen ottein, kun ei niitä joka päivä noin innokkaita neitejä nurkissa pyöri. Niimpä toiveikkaana siis odottelemme saadaanko Yokotai -kenneliin ensimmäiset pikku-Jalmarit viikolla 40 :)

Peukut ja varpaat pystyyn!

7 kommenttia:

 1. Voih, Jalminit (Jalmari+Minni) olis ihania! <3 Peukutellaan, että tulisella lemmellä on saatu aikaan monen monta pientä uutta elämää! =) P.s.Nyt kun teilläkin on sitä lääniä riittämiin, niin kai sukupolven jatkumo näkyy sitten teillä?! ;)

  VastaaPoista
 2. Jalminit <3 Mä en kestä <3

  Vaikka meillä onkin näköjään menty kahden vuoden sykleissä, eiköhän me kuitenkin vielä muutama vuosi odotella. Voin kertoa, että tuossa ikikakara-Jalmarissa on aikalailla tarpeeksi puuhaa :D

  VastaaPoista
 3. Hei! Ihania koiria sinulla! Haluisin kysyä, että minkäkokoisia koirasi ovat?:)

  t.elina

  VastaaPoista
 4. Nati on 34cm ja Java on 39,5cm. Pientä ja isoa siis :)

  VastaaPoista
 5. Voi kuinkas sattui että tähän blogiin eksyin! Olen ollut juuri Yokotain Sarin kanssa yhteyksissä ja toivon parasta että saisimme loppuvuodesta pennun tuosta yhdistelmästä! :) Toiveissa olisi merle-narttu, joten toivottavasti pikkuisia tyttö-Javoja syntyisi! :)

  VastaaPoista
 6. Jalmarille kyllä kerrottiin, että tukeva pläjäys tyttöjä olisi se juttu. Kassellaan nyt miten se on taas kuunnellut koordinaatteja :D Jos mahdolliset kakarat yhtään isäänsä tulee, niin harrastaviin perheisiin siitä saa oivallisia pikkuraketteja!

  VastaaPoista
 7. Ja mun oli pakko laitella tiedustelua kans pikku Jalmarista.. *köhköh*

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)