19.12.2011

Hakusana-analyysi 2011

Mun on nyt ihan pakko ottaa käsittelyyn tuo iloinen hakusanaviidakko, joilla ihmiset ovat googlettimesta tähän blogiin eksyneet. Suurin osa on luonnollisesti mun, koirien ja blogin nimiä sekä aksatermejä tai muuten vaan kisoihin ja koiriin liittyviä eri formaateissa, mutta sitten on niitä helmiä, joita en ihan ymmärrä. Koitetaan siis parhaamme.

läski karvakas nainen: Apua, ei kai me koirien kanssa jo näin paljon muistuteta toisiamme :D

8vk ajokielto: Koirilla on kyllä ihan pysyvä ajokielto. Nipaa ei päästetä rattiin, koska soon niin höhlä, et osais ajaa vaan nakkitehtaanmyymälään ja Java kuskailisi sporttisia shelttidaameja katselemaan agikisoja kuun loisteessa harvase viikko. Missäs välissä minä sitten ajaisin niin.

kiitosnam: Voiko tähän olla mitään lisättävää? Kiitosnam, over and out.

aina ei mee niinku strömsöössä: Aikamoinen kaikkitietävä toi google. Meillähän siis oikeesti menee aina niinku Strömsöössä, mitä nyt joskus tulee vähän ylimääräisiä tekijöitä kuvioihin...

koira rotevoituu: Jännä juttu, että tällä on tultu tähän blogiin, jossa koira ei nimenomaan rotevoidu. Ehkä vuoden, kahden kolmen päästä jo jotain nähtävää? Sitä ennen siitä sopii vaan puhua konditionaalisissa.

miten isot sheltit pärjää näyttelyissä: Hyvin, huonosti tai hyvin huonosti. Näin niinku lyhyesti ja ytimekkäästi :D Ja tätähän ei sitten tiedä kuin näyttelypaikalla. Voi olla, että tuomari saa ihottuman ja paiseita, kun näkeekin 40cm hipovan sheltin, jolla on vielä iloinen häntä, vaikka kuinka olis kivasti rakentunut ja luonnekin ihan jees. Ja toiset tuomarit sitten vaan tyytyy toteamaan, että koon ylärajoilla mennään ja keskittyy ehkä sitten kokonaisuuteen sitten enempi.

mäyrän raadot: Joku on nyt erehtynyt. Kyllä ne ihan shelttejä on. Kai.

miten näytän saa takaisin oikein kun se on kääntynyt? Pitäisi ehkä käydä hierojalla, jos niskat on noin pahasti jumissa?

pitkä häntä satu: Javan pitkää häntää on useasti kiitelty näytelmissä, mutta nyt mua alkoi hämäämään, että tarkoitettiinkohan sillä sittenkin omistajaa?

päästä jalmari koneelle.com: Ehkä oma suosikki. Java, tänään ei katsella shelttityttöjen kuvia netistä, piste.

5 kommenttia:

 1. Nää on välillä ihan tosi mainioita. Oispa itekin joskus tajunnut kerätä niitä muistoksi ja analysoitavaksi ;) T: Useimmiten "Elviksen hiustyyli", "Elviksen tyyli" ym. Ja just noita karvasia, kurvikkaita juttuja.. ;)

  VastaaPoista
 2. päästä jalmari koneelle.com

  Voi apua, meinas tuolilta tippua.. :D

  VastaaPoista
 3. Hanna: Mulla on Google Analytics sivuilla, ni se träkkää kokoajalta noita hakusanoja.

  Satu: Mulle jäi vähän epäselväksi onko se Java vai kenties joku shelttidaami tuon viestin takana ;)

  VastaaPoista
 4. Hahahaa! Kiitos aamunnauruista!

  VastaaPoista
 5. Mun on niiiin pakko jossain välissä tehdä sama homma :P Muutamaan kertaan naurettu, että miten älyttömillä hakusanoilla voi meitsin blogiin päätyä :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)