21.1.2012

Lauantai-illan huumaa

Managerin rankka päivä...
Masun raavintaa, kiitti!
Ensiksi, pahoittelut kameralaadusta. Mut näin hurjaa menoa siis meillä tähän lauantai-iltaan. Manageri on jälleen työpäivänsä päätteeksi ihan poikki ja urheilijanuorukainenkin on ladannut akkujansa hyvin tiiviissä sijainnissa mun reiteen nähden. Ja omistaja ottaa nyt ihan LUVAn kanssa siideriä. Tosin huomenna pitää seiskaksi mennä jo kisoihin töihin, mutta onhan sinne vielä muutamia tunteja hyvinkin aikaa...

Tänään oli siis vähn yllättäen Javan kakkosluokan kisadebyytin paikka, kun ko. kisoihin oli jo ykkösiin ilmoittauduttu ja sitten viime viikonloppuna tuli passitus kakkosiin. Sinäänsä toki mahtavuutta, että startit olivat vasta myöhään iltapäivällä, joten ehti oikein hyvin aamusella lämmitellä kolaamalla lunta ja lunta ja lunta ja lunta.... :) Mut jotenkin oli jotenkin megajumipäivä jo ihan ensi silmänräpäyksistä ja tilanne ei siitä mihinkään muuttunut päivän edetessäkään. Kisoihinkin lähettiin vähän, jos nyt on ihan pakko meiningillä, kun onneksi ovat miltei naapurissa. Superrankkaduuniviikko näköjään tekee tehtävänsä.

Ekalla radalla koira oli hyvä, mutta varmuuden vuoksi sitten itse jotain räpelsin tokavikalla esteellä, jonka takaaleikkauksessa tuli rima alas. Tokalle radalle oli sitten tuttu fiilis lähteä, kun tietää, et koira kyllä hanskais, jos lopettais vaan sen häiriköinnin. No, sieltä sitten varmistellen ja himmaillen nolla, joka riitti 2. sijaan ja LUVAan. Pitkiä kaarteita, hidas ohjaaja, kontaktien seisotukset, miltei putkeen karannut koira myöhästyneen vekkausyrityksen takia. Että saishan noita sekuntteja pois, jos tartteis. Se on tietty ihan hyvä uutinen, mut koiraan on pakko olla tyytyväinen tämänkin päivän esityksen jälkeen. Mieletöntä, että se jaksaa tsemppaa ja tehdä parhaansa, vaikka ohjaaja vetääkin siipi maassa.


Johan oli taas pientä hässäkkää näissäkin kisoissa. Meidät oli merkattu seinällä oleviin lähtölistoihin starttaamaan ekana, mutta sitten tuomarinsihteerillä olikin jotkut eri listat, jossa Javaa ei ollut ollenkaan. Niimpä siinä sitten piti ihmetellä, että missähän vaiheessa se meidän vuoro sitten onkaan ja selvityksten jälkeen ekalla kerralla startattiin sitten vaan tungettuna johonkin väliin. Toiseen starttiin sitten varmistin etukäteen, et jos viittisitten jo arpoa ennen luokanalkua meidän lähtöpaikan, ni olis kiva. Ekana siis vedetiin sitten toi toka baana. Mut kaikki tollain hässäkkä on vähän hanurista, kun on käsityksessä, että startataan ekana ja sitten sitä lähtee rataantutustumisesta pari minuuttia aikaisemmin, jotta ehtii kaikessa rauhassa hakee koiran ja vielä vähän temputella ennen rataa ja sit sitä seistäänkin moilasena ihmettelemässä :D

Semmottiis. Herra J jää nyt kisatauolle, kun omistajilla pukkaa lomareissua ja sen sellaista tylsää. Se on sitten varmaan maaliskuuta, kun seuraavan kerran startataan aksan merkeissä ja toivottavasti jo aimoannosten kohti kesää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)