24.9.2017

Pentukuvavaroitus

Noniin, nyt ei kukaan voi sanoa, etteikö olisi varoitettu supersuloisista 6,5vk shelttipennuista :)

Omaa kotiaan etsii muuten vielä mun suosikkipentu, ihana Cupid. Luonteeltaan aivan huikea tapaus jo noin nuorena. Se osasi viihdyttää itseään leluilla ja muilla irtaimistolla, mutta haki aktiivisesti kontaktia myös ihmisistä. En ole noin huikeaa taistelutahtoa vielä tuon ikäisellä pennulla nähnyt - se repi ihan täysiä raatolelua, vaikka painoin kädellä vastaan. Luultavimmin mitä loistavin peli harrastuksiin, joten etsii ihmistä tarjoamaan puuhaa. Ei kuitenkaan kotiin, jossa harrastuksiin suhtaudutaan liian vakavasti tai agilityn maajoukkue on ykköstavoite, kun vielä on vaikea sanoa jääkö mediksi vai meneekö yli (tämä olisikin sitten ensimmäinen Javan pennuista). Näistä pennuista tällä kirkkaasti paras rakenne, joten siitä ei varmasti jää suoritukset kiinni. Tässä Marjon postaus vielä:


"Meillä yksi ihana poika etsii vielä sitä omaa (mieluiten aktiivista ja harrastavaa) kotia! Cupid (L. Charmikas Sininen) on sosiaalinen ja avoin tyyppi. Kiipeilee syliin, mutta omaa myös itsenäisen puuhastelijan tittelin. Taistelutahtoa löytyy, joten varsin tomera pakkaus! Kokoa on jo seitsemän viikon ikään mennessä kertynyt varsin ruhtinaallisesti (24cm ja 2993g). Siksi vähän ennustelemme reilun kokoista kaveria, eli enemmän rakastettavaa  Cupid on käynyt pentutarkissa, kaikki ok."
Muoks: Tämä aarre on löysikin jo oman kodin <36 kommenttia:

 1. Ootko miettiny Ionalla pentuja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harkinnassa on. Suhtaudun tuohon jalostusasiaan tosi krittisesti, kun en halua lisätä määrää, vaan tuottaa laatua - yhdistelmän pitäisi olla todella monelta kantilta sen verran hyvä, että hyväksyn myös pennutusprojektin riskit.

   Poista
 2. Onko racinel areenalla kisoissa smartin puomi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai se voisi olla, mutta en ole koskaan nähnyt

   Poista
 3. Onko Javalle pentuesuunnitelmia? Nämä pennut kiinnosti kauheasti, mutta ajankohta ei ollut sopiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole tällä hetkellä. Kunhan jotain ehkä vahvistuu ja virallistuu sieltä nartun omistajien päästä, niin julkaisen uutiset täällä!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)