29.7.2012

PentukuvavaroitusViikko sitten kävin palluttelemassa Käpylaaksossa niitä neljän viikon ikäisiä Jalmineja ja voi hyvää päivää sentään. Mahtavia olentoja! Erityisen tyytyväinen pitää olla niiden luonteisiin, kun ottivat hyvinkin relasti siitä huolimatta, että olivat juuri samaisena päivänä muuttaneet olohuoneeseen. Sillonku ei nukuttu, niin reippaasti mentiin ottamaan uudet neliöt haltuun ja erittäin kivasti antoivat myös käsitellä itseään. Ja kyllähän sieltä löytyi se omakin suosikki - Elastinen <3 Ihan mahtava kakara, jossa on todella paljon iskänsä elkeitä samassa iässä. Kaiken lisäksi se meni mun laukkuun nukkumaan.. awww! Ja tämä ko. pentu olisi vielä vailla aktiivista kotia, joten *vink* ;)

Koko kööri <3
Elastisen yllättävä unihetki kesken tutkimusmatkailun
Veli ja sen sisko 
Kuinka onnellinen voi koiravauva olla

Pieni suloinen Emmi

Joku taisi murjaista vitsin

Poikien pitää tietty painia (ja huomatkaa Elmon supersoma musta häntä <3)

Emmi pistää järjestystä

No pitihän ne tietty vetolelullakin testaa ;)
Elmo ottaa relasti

Merlepoijjaat

Mitä tiiviimpi paketti sen parempi

Pienet tassut

Elastisen naamakuva - iskän negatiivi

Ihan katollaan

Nenikkäin
Vielä kerran, awwwh! Poijat oli neljän viikon kohdalla 1200-1300g ja mv-tyttönenkin alkoi jo tuhannen rajaa hipoa. Oikein hyvän kokoisiakin näyttäisi siis olevan ja nuo merlevärit on varsin silmää miellyttävät. Iskä on kovin ylpeä katraastaan! Ja jonkunverrran kun noita kyselyjä penneistä on minullekin tullut, niin voipi olla suoraan Satuun yhteydessä, mikäli tuollainen supersuloinen merlepoika kiinnostaa.

2 kommenttia:

  1. iihania <3 pentukuume ei sitten ikinä hellitä vaikka noita koiria on jo siunaantunut ihan tarpeeksi :) kyllä meille vielä yksi shelttivauva täytyy tulla jossain vaiheessa <3

    VastaaPoista
  2. Absolutely! Shelteissähän ei oo muuta vikaa kuin, että niitä pitää olla vähintään kaksi ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)