9.8.2012

Aidosti tylsiä

Viimeaikoina ollaan oltu aidosti tylsiä, eikä siis juuri saatu aikaiseksi mitään maailmaa mullistavaa. Eniten tästä on syyttäminen pari viikkoa sitten alkanutta duuniarkea, kun raatona ei juuri kykene sen kummallisempaan toimintaan kuin hengittämiseen. Eihän tässä ookkaan kun noin sata vuotta eläkeikään, että päivä kerrallaan ja silleen :D

Tähän väliin kesäinen filmi kaupunkilaiskoirista landella.


... Aasit :)

Viime sunnuntaina käytiin Porvoossa testaamassa keppitilannetta heinäkuun lopun tehoreenauksen jälkeen. Ja hienot itsenäiset kepit turkis tekikin kaikilla kolmella radalla! Edes jotain positiivista siis :) Ja vauhti oli kans oikein bueno ja oikeanlainen rähinä päällä kaikki kolme rataa. Mukava tietysti tässä lajissa, että kun joku toimii, ni jonkun on aina hajottava. Tälläkertaa lottokonekoirani valitsi putkiuukkarit. Semiväkevä hatutus, kun näitä nähtiin viimeeksi ensimmäisissä ykkösten kisoissa ja nyt se on keksinyt taas, että putkessa voi esim. tehdä uukkarin, jos tuntuu, että äiti karkaa sillä välin. Poltteli siis ystävällisesti sitten meidän sertin sillä femmalla. Mutta mitäpä sitä jossittelemaan, vaikka  tehtiinkin putkiuukkarista huolimatta B-kisan nopein aika, vähän lisää huolellisuutta ja sieltä ne sitten tulee, kun on tullakseen. 

Ja ne kepit halusin kuitenkin onnistuvan. Vaihdoin siis suoritustapaa itsenäiseksi sen sijaan, että oon itse siellä huiskimassa ja säätämässä ja sekoittamassa pakkaa. Ja parissa viikossa saatiinkin ihan mukavia tuloksia aikaan näiden suhteen. Koira uskaltaa lähteä hakemaan keppejä, vaikka jättäydyn taakse ja kiritän sieltä sitten selän takana. Laitetaan tähän nyt esimerkkihenkisesti C-kisavideo, jossa on hienot kepit (kulma ei muuten näy videolle, ku ne oli siellä ihan vinossa renkaaseen ja pituuteen nähden) ja putkiuukkari. Ei saanu lisäpisteitä siitä ;)Maanantaina päästiin sitten yllättäen pitkästä aikaa Helin käsiin pikatreeneihin. Sen lisäksi, että kävin itse vetämässä rallattelurataa Jalmarin kanssa, tehtiin kipparinvaihto Javalle. Voihan virveli miten hienosti Java meni koko rataa ekaa kertaa lainaohjaajan kanssa! Kylmiltään Heli olis vitosella vetänyt sen radan "vieraan" koiran kanssa, joten aika huippujuttu. Meillä on nyt sitten varaohjaajakin ;) Oli muutenkin aika eksoottiset treenit, kun tunnelmanluojana taivaanrannassa välkkyi ukkosshow. Riittävän dramaattiset puitteet meidän treenaamiseen siis ainakin!

Huomenna reenaillaan taas aluevalmennuksessa, lauantaina käydään palluttelemassa pikku-Jalmineja Kotkassa, kisataan lämpimikseen Kouvolassa ja lopuista en sitten taas tiedäkkää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)