5.1.2014

Kun ei odota mitään, saa kaiken

Miten ironista se oikeesti on, että silloin kuin se päätavoite on lähinnä selvitä radoista hengissä tiputtamatta kaikkia rimoja, kotiin tullaan triplanolla kourassa? Ja ei edes mitään kökköpelastelunollia, vaan yksi varsin näppärä veto ja kaksi kaaaaaaarrosten + tassun sutimisen säestämiä nollia.

Ella olikin iloksemme videoinut hyppärin ja ekan agiradan, joten tässäpä kerrankin jotain muuta kuin täydellistä kaaosta jopa videolla :DHyppäri oli ehkä universumin oudoin. Mittaa radalla kokonaista 100m ja esteitä vissiinkin 15. Meillä meinasi käydä tilanne pituuden jälkeen, kun koira kolasi naamallaan nurmikkoa takaakierrossa ja suunnitelmaan tuli pieni muutos, kun olikin pakko ohjaa takaakierto loppuun ennen toiseen lähettämistä. Niimpä oli KIIRE ohjaamaan putkelle ja se näkyykin upeasti videolla. Sellainen kaarre, että oksat pois. Samalla teemalla mun pussijarru on koiralle ilmeisesti sama kuin tuulessa heiluvat oksat ja menee niin läpi, että kipinää iskee jo nurmikkokin. Thih. Ehkä asia, jota kannattaa treenata. Näistä tasotuksista huolimatta tulos -1.22 (4,2m/s),  ja se riitti 3./43.

Agirata olikin sitten vähän toiseen suuntaan. 175m sinkoilua koko rahalla. Ja itseasiassa tuli ton ekan radan jälkeen jo mieleen, että muistankohan mää noin pitkää rataa, ku 22 estettä ;) Erityisen tyytyväinen olen noihin A:n onnistuneisiin käännöksiin, jes! Koiralle, joita niitä ei ole juuri opetettu, niin silkkaa plussaa. Puomista se tuli vähän läpi, mutta näääh, olkoot ;) Tämä riitti siispä voittonollaan tuloksella -12.31 (4,64m/s).

Vikalle radalle tuomarin saappaisiin hyppäri Jari Suomalainen. Rata oli ihan kivan virtaava, mutta muutamia varsin kinkkisiä ajoituksellisia kohtia siellä kyllä oli. Jos nopeinta suoritusta olisin lähtenyt hakemaan, niin olisin takaaleikannut pituudelle. Mutta koska halusin vaatia ne tassut maahan puomilta, himmailin valssin siihen väliin kuitennin. Sitten oli päätettävä ehtiä tekemään persjättö 7-hypylle, josta ehti valssaamaan 9-hypyn oikein. Sylkkäri olisi hätävarana mennyt myös, mutta putki syötti ihan suoraan väärään kulmaan hypylle, jolloin yksikin väärä rintamasuunta, liike tai huitaisu olisi taikonut tähän hyllyn. A:n jälkeen olisin halunnut ehtiä tekemään valssin/persjätön renkaalle, mutta piski tuli sitten kuitennii niin lujaa, että lykkäsin takaaleikkauksella renkaalle (ettei tule muurin palikat alas). Eniten radassa jäi kalvamaan seuraava kohta, kun ihan hyvin olisin voinut ottaa valssilla vastaan 16-hypyn jälkeen, mutta juoksin sitten ihan suotta koiraa hidastamaan 15-16 väliin. Sen jälkeen olenkin vähän myöhässä kepeille asti ja se näkyy koiran vauhdissa. Kuitennii iloksemme tällä tulosrimpsu: -9.71, 3./37 (4,6m/s).


Edit 6.1.: Asko olikin yllätykseksi kuvannut myös tuon meidän vikan baanan, joten sekin nyt sitten tässä. Ihanaa, kun on ihmisiä, jotka pyytämättä viitsivät noita kuvata. Mä olen itse vähän laiskistunut pyytämään jengiä kuvaamaan, kun joillekin se on sitten ollut isompi vaiva tai aikatauluongelma ja mulla harvemmin on mitään kepoa messissä. Kiitos siis teille, arvostamme kovin vaivannäköänne <3 Etenkin, kun kerrankin on ne nollaradat ihan dokumentoituna. Tästä muuten huomasin tuon ihan törkeän keinun, thihhihi. NALU! Mutta jumpe, täydellinen A:n osuma. Tällä sitä jaksaa taas rypeä niinä hetkinä, kun tassut ei todellakaan ole siellä missä pitää.


Että näin. Kiitos kaikki ihanat onnitteluista niin paikanpäällä kuin naamiksessa :) Ei ole kuitenkaan meille ihan jokapäiväistä herkkua, että napataan joka radalta a) tulos b) nolla c) sijoitus. Loppuun on pakko heittää kuva managerin ikimuistoisesta päivästä. Se on noita namirasioita törkkinyt nenällä ja tassulla, että mikä on, kun palkanmaksu on myöhässä ;)  Nytkun illalla tosiaan aloin kaivella noita käteen törkättyjä palkintopusseja, niin sieltähän löytyi vaikka mitä. Ei varmaan missään ole vielä noin hulppeita palkintoja ollut, että voitosta napsahtaa käsinkudotut säärystimet, suklaapatukka, starttilahjakortti, RC-lahjakortti, lelu ja vieläpä nameja koiralle. Hyvä JAU!

5 kommenttia:

 1. Vau, onnea nollista ja mitalisijoista! Upeaa menoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja tervetuloa tänne pk-seudulle, kisoissa nähdään!

   Poista
 2. Onnea tuhannesti! Kyllä on upeaa menoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan silmä lepää itsekin katsoa kerrankin sitä hallittua kaaosta hallitsemattoman sijaan ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)