25.1.2014

Klip-klop polle on pop!

Tällä kertaa koirat jäivät kotiin ja kirmattiin daamilaumalla kohti Hausjärveä ja Haukankallion ratsastuskeskusta. Koska joku rouvasduo oli tehnyt tyylikkäät no-show't mitään ilmoittamatta, pääsimmekin ns. omalla porukalla maastolenkille ja mikäpäs sen kivempaa. Etenkin kun tietää, että jokainen on hevosen nähnyt ennenkin, eikä pieni vauhdin nosto vielä päätä huimaa :)

Aika upea lumikuorrute puissa

Erittäin reipas ratsu reimani Veka

Team Toppa ojennuksessa :D

Ei meillä mitään Citydealia ollut, vaan säästettiin puolet hinnasta ottamalla kolmelle vaan yks heppa ;))
Kyllä entinen heppatyttö oli taas niin elementissään! Etenkin suurta iloa tuottaa päästä sellaisten pollejen ohjaimiin, jossa kaasu on enemmän standardi kuin jarru. Veka taitaa olla jo parikymppinen, mutta menohaluja oli kyllä vimpan päälle. Ihan huikean hauskoja laukkapätkiä päästiin siispä vetämään pikkuteillä ja metsissä ja todellakin annettiin mennä! Kyllä näiden "tätiratsastajien" naamat loisti ratsailta noustessa.

Erittäin loistava tapa siispä viettää lauantai-iltapäivää ja paikkaa ei voi kuin suositella. Tunti matkaa pk-seudulta, siistit fasiliteetit, erittäin kivat reippaat hevoset ja sokerina pohjalla näyttäisi maastojakin olevan moneen lähtöön. Mellä oli tosiaan Citydealin puoleen hintaan kupongit, mutta eipä tuo nyt riistohintaista ilmankaan, joten hyvin voidaan mennä toistekin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)