18.2.2014

"Me vaan kurkattiin treenikassiin.... T: Nati & Java"


Olikin jäänyt ovi raolleen ja tunnettu sniikkaaja Nippe Sabotage käynyt selvittämässä mitä siellä mystisessä treenikassissa oikein onkaan, kun koskaan ei saa katsoa kunnolla. Epäilemättä mukana touhuissa on ollut myös hänen poikansa Herra Jalmari osallistumalla osingoille tästä aarteesta. Niimpä kaikki syötäväksi kelpaava oli sorteerattu ihan viimeistä murusta myöten ja olkkarin lattialle menty repimään muovit ihan tuhannen päreiksi. Voin kertoa, että Rosvoroopet jäivät ilman iltaruokaa tämän naminnapostelun jälkeen, koska herkkuja oli kyllä vedelty oikein Pohjanmaan kautta :D

Vaihdetaan kaksi shelttiä marsuun, anyone?

8 kommenttia:

 1. Täältä löytyis valinnanvaraa marsuissa, olis risteytystä, sileäkarvaista ja jopa nakumarsu ;) Mulle kyllä kelpais pari shetlantilaista lisää, jopa tuollaiset rosvoilijat! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tukkamarsu tilattu! Pitäähän siinä olla vähän paijjattavaakin, jos mä laitan noi kaks junaan ;)

   Poista
 2. Mulla olis yks varsin paljolti marsulta näyttävä mustavalkoinen, tosin kokoa xxl. Kaupan päälle vielä puikkonokkainen uutuuslajike. Nämä tosin taitavat olla myös kleptomaaneja pahimmasta päästä, kun toinen ideoi älykkäästi ja toinen toteuttaa lihasvoimalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haiskahtaa siltä, että vaihtarin lopputulema olisi siis sama ;) XXL sitä paitsi ylettäis avata ovetkin, jos ne ei ystävällisesti henkilökunnalta ole jätetty auki.

   Poista
 3. Oikein! Kaikki mikä irti lähtee, kannattaa syödä! T. Panda ja Hippi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nälkäiset Shelttidaamit United! Nippe on ihan samaa mieltä :D

   Poista
 4. Tästä syystä kiikutan kiltisti terrierien herkut treenirepusta lukkojen taakse :) Palloja käyvät joskus tonkimassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin YLEENSÄ on varaston ovi kiinni, joka keskimääräisesti pitää nälkäiset opossumit loitolla herkuista, mutta tällä kertaa on tapahtunut pienoinen käyttäjävirhe töihin lähtiessä :))

   Poista

Kiitos kommentistasi :)