5.2.2010

Karvadalmiksen ekat treenit

Tänään päästiin sitten pikkukaverin kanssa itseasiaan eli korkkaamaan pentukurssi. Kurssilla olikin varmaan parikymmentä koirakkoa, eli lievää ruuhkaa. Toisaalta ihan hyväkin, niin näkeepä tuokin myös muunlaisia karvakorvia. Ja ei näiden pentujen kanssa treenatessa hirveesti lääniä tartte, kun tehdään pieniä juttuja.

Jalmupalmu oli jälleen oma itsensä ja toodella täpäkkänä taas tekemässä juttuja. Ilo oli myöskin huomata, että halli täynnä vieraita koiria ja ihmisiä ei pienen koiran tekemistä häiritse. Tekeminen on myöskin sille kivaa, koska se kokoajan hakee kontaktia ja ohjeita, että "mitäs kivaa me sitten tehtäis". Mut treenin alle pääsee nyt Javan asenne vieraita ihmisiä kohtaan, sillä mun mielestä se saisi olla vähän iloisempi. Toinen kun on yhäkin "EVVK" muille. Sitkun tulee namia käteen, niin johan alkaa kiinnostaa. Noin näytelmiä ajatellenkin olisihan se kivempi, että ihmisetkin ois jees ilman nakkeja.

Taskuun jäi hyviä juttuja, joita voidaan treenailla tässä viikon aikana. Parasta tuossa kurssissa on kuitenkin ehkä se, että kun näitä koiria on kaksi, se yhden treenaaminen vaatii enemmän. Molemmat kun aina haluais osallistua ja se nyt ei vaan ole ihan sama asia tekeekö juttuja kaksin vai kolmin. Näin se on ainakin saletti, että Java saa privaattiaikaa sen kokonaisen tunnin. Plus tietty "kotiläksyt" siihen päälle, joita pienen eskarilaisen tietty tarttee kanssa tehdä, että ens kerralla osaa sitten juttuja.

Natiakaan ei olla unohdettu. Mulla on toistaiseksi ainakin kolmena sunnuntaina tunnin treenivuoro Sporttikoirahallilla, jotka ajattelin käyttää täysin Natin kanssa touhuamiseen. Tällä hetkellä kuitenkin sen kanssa treenaaminen on vähän yhtä tyhjän kanssa, kun sillä on mielessä vaan urokset. Nakkikin on ihan jees, mutta voi kiesus mikä horo se oikein on... Huoh! Tässä siis odotellaan innolla jo juoksujen loppumista, et pääsis palaamaan normaaliin päiväjärjestykseen ja myös treenaamaan Natinkin kanssa ihmisten ilmoille. Toivottavasti siis jo ensi viikonloppuna, kun lähtis vuorotkin rullaamaan.

Nyt sitä alkaa ymmärtää mitkä edut on poikakoirassa harrastuskoirana. Vaikka niillä on tytöt sit mielessä 24/7, kuitenkaan näitä viikkojen treenitaukoja ei tuu kaks kertaa vuodessa. Nyt on ainakin mistä valita, jos deittiseuraa hakeva viriilinuorikko tai 2x vuosi supertyrkky alkaa käydä hermolle :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)