11.4.2010

Koirakavereita ja hännänheiluttelua


Anna nakki! by Pulsuneiti-Nippe *mamma tykkää*

Johan se on taas vierähtänyt tovi edellisestä päivityksestä ja ilmeisesti myöskin vuodenaika ehtinyt sillä välin vaihtua. Kevät kelpaa kyllä meille oikein hyvin ja jaksaishan tuota aurinkoa katsella enemmänkin. Se on vaan koirillekin koittanut taas arki pääsiäisen jälkeen, niimpä pääasiallisesti valoilmiö on näyttäytynyt ikkunan välityksellä päiväsaikaan. Tosin huomasi kyllä miten tehokkaita nuo pitkät pyhät on hauvojen väsyttämisessä, kun zetoria vetivät tiistaina enemmän kuin tavallisesti.

Mut meidän pieni toopepoika Jalmu-Palmu olikin sitten alkanut aktivoitua loppuviikkoa kohden ja kun on unihiekka loppunut, pieni mies kaipaa puuhaa. Päivän aikana tämä pilkullinen herramies oli ensin käynyt kaivelemassa paperiroskista siinä toivossa, että siellä olisi vähän talouspaperia silputtavaksi. Muutaman arkin saaliiseen pettyneenä (silppuamisen jälkeen luonnollisesti) kekseliäs shelttipoika suuntaakin vessaan silmät loistaen: "siellä tulee seinästä niin paljon paperia, kun jaksaa pistää palasiks :OO" Java oli siis keksinyt vessapaperirullan ja keksintö oli sitten miehekkäästi levitelty tuhannen silpuksi pitkin kämppää.

Terminaattori pääsikin sitten purkamaan höyryjä samantien miltei 5kk mittelipoika Lanin kanssa. Mikä muuten sopisikaan Otaniemeen paremmin, kuin nörttipojat Lani ja Java ;) Lania meinasi puikkonokkien vauhti välillä pelottaa, mutta voi jumpe, kun toi riehuminen olisi sittenkin niin hauskaa. Ja pakkohan se oli sitten mukaan mennä, vaikka saikin vähän varoa. Kaksipäinen lauma tasmaanialaisia on pienille koirille varsin hyvä indikaatio siitä kenellä on etuajo-oikeus.


Pojat duunissa

Komea tasmaanialainen (on muuten omasta
mielestä ehkä paras Javasta otettu kuva, koska se näyttää
kerrankin älykkäältä ja siltä, että sillä olisi turkki ;)

Poikain kesken

Viikonloppu oltiinkin sitten nelistään; minä, hauvat ja gradu. Vähemmän hyvä kaveri gradu oli kehissä yleensä silloin, kun nelijalkaiset oli nukkumassa ja muuna aikana koitettiinkin keksiä jotain ihan muuta. Sitäpaitsi kun toi Iso A muistutteli säännöllisesti olemassa olostaan, olihan se pakko hyödyntää. Lauantaina täräytettiinkin tassutella Tapiolaan ihan sillä ajatuksella, että Javallekin esitellään vähän maailman ihmeitä. Siellä olikin paljon porukkaa liikenteessä, lastenvaunuja, fillareita, lenkkeilijöitä, katusoittajia, lapsia jne. Natihan käyttäytyy julkisilla paikoilla aivan moitteettomasti ja näköjään sama käyttäytymismalli tarttuu äitiltä pojalle, ainakin silloin kun äiskä on paikalla.

Sunnuntai otettiin myöskin vastaan ilolla jo heti aamutuimaan ampaisemalla metsäriehuntoihin. Tällä kun saa sitten vähän peliaikaa ehkä sen G:llä alkavan kaverinkin kanssa. Jotain sunnuntaispeciaalia piti koiruleille vielä saada ja onneksi saatiinkin Piña & Zico koirapuistotreffeille meidän kanssa. Siellä sitä sitten pistettiin kuivaa ruohoa pölisemään, kun Duo Älykkäät kohtaa pitkästä aikaa Piña -neidin. Heitetään muutama foto siitäkin, vaikka kuvanlaatu onkin paikoitellen ahterista, kun oltiin illempana liikenteessä. Ja sitäpaitsi oon vakaasti sitä mieltä, että tossa kittilinssissä piirto on vaan huonompaa, kun esim. zoomissa.


Sivistynyttä keskustelua perheen kesken


Java käy tarkastamassa Zicon


Kovaa peliä koirapuistossa! Nippe jää semisti alle ja Java tyylikkäänä kuten aina :D

Ja loppuun vielä kuva Javan uudesta kevätharrastuksesta; kerrostalokyttäämisestä!

2 kommenttia:

  1. Kivoja keväisiä kuvia Team Tohinasta ja kavereista! =D P.s. Go Java, huutaa tiimimme. Meilläkin kytätään naapureiden touhuja partsilta käsin.. Ei kai hoviväki muuten ois sinne tuoleja laittanut, ellei paremman näkyvyyden aikaansaamiseksi. ;)

    VastaaPoista
  2. Kiva, kun kävit blogissani =) Mä olen kanssa satunnaisesti täällä vieraillut, ihailemassa Java. On niin nätin värinen poika kyseessä. Mielenkiinnolla seuraa pojan kehittymistä ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)