17.3.2015

Kevätsiivous

Kuten kuvasta näkyy, niin kevätsiivous alkoi tällä kertaa blogista. Alkoi vanha pohja tylsistyttämään sen verran, että töhersin äkkiä jotain kasaan. Tosin tällä hetkellä pelihousut ratkeaa siitä, että mä en vaan kestä noita pyöristettyjä nurkkia tässä mallissa yms. pientä ja taustakin on nyt vaan jotain pikkukivaa tähän hätään, mutta joskus sitten askartelen ehkä loppuun.

Viikonloppu meni Fidarin parissa ja siitä lisempi seuraavassa postauksessa. Ainakin kuskin ruho tietää jotain fyysistä tehneensä viikonloppuna ja kokovartalokooma alkaa vasta helpottaa, joten pystyy ehkä asiasta jo kirjoittamaankin. Tänään enivei kirmaamaan Jennan treeneihin ja ratapiirros haiskahtaa juoksentelulta, yikes!

Loppukevennyksenä Pasi & Tape, miltei 3vk. Ja referenssiksi kerrottakoon, että Taistolainen on juuri rikkonut kilon rajapyykin :D Lisää pentukuvasaastetta tulossa eni minit, koska eilen kävin myös Kotkassa pyörittelemässä yhtä vallan suloista nelikkoa ja kyllähän sieltä muutama suosikki erottui edukseen.

Kuva: Outi Korhonen

6 kommenttia:

 1. Kiva uusi ulkoasu! Meillä tällähetkellä kans menossa remontti. Kaikki pitäis laittaa uusiks, mut menköön hetken vielä noin. Sen verran, että levennä vähän tätä blogia, koska nyt gadgetit valuu tekstinpuolelle ja videot leviää gadgettien puolelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits! Syyllinen on itseasiassa nuo iframevideot, jotka oli liian leveenä jo edelliseen leiskaan. Jos olis noheva ja jaksais ne pienentää 500px:iin, niin alkaisi koko läjäys asettua. Kaikki olis paljon paremmin, jos juutuubi ei säännöllisesti vammiailis ja pystyis lisäämään ne räpellysfilmit suoraan bloggerin kautta.... Haasteita elämässä siis :D

   Poista
 2. ihanan värinen pasi:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pasianssinen onkin aikamoisen uniikki paketti <3

   Poista
 3. Voi kuinka herttaisia! Veljekset kuin ilvekset! Not! :-) Nuo shelttien koot on kyllä vinkeitä! Mulla on kotona typykkä, joka painoi 3-viikkoisena reilun kilon ja nyt "isona tyttönä" on kokonaista 33 cm korkea ja toinen typy, joka painoi 3-viikkoisena about 550g ja on nyt 37 cm. :-) Aina ei voi tietää, ehei, kun on sheltistä kysymys! :-D Onnittelut isukille kaikista lapsosista ja onnea emännälle pennun pohdintaan... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sheltin koko on muutenkin yksi maailman suurimmista mysteereistä. Ensimmäisen neljän viikon painon kehitys kun ei lopun kädessä kerro yhtään mitään siitä mihin genetiikka raamit laittaa. Taiston ruokahalu on ollu vaan jotain niin eeppistä, että harvoin näkee noin pontevaa sheltinalkua. Jos normipentu imaisee yhden nisän, Tape vetäisee kolme ennen unia. Rasvaisella maidolla näköjään tänne asti on pystynyt nostamaan painoa erityisen lahjakkaasti, mutta esim. viime viikolla Pasi on itseasiassa kasvanut jo enempi. Tahdissa on siis vallankin eroa.

   Kiitos, isukki ei yhäkään myönnä mitään :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)