29.8.2010

Viralliset vuotikasfotot

Virallinen 1-vuotispotretti, S. Tuominen

Meidän viimeaikainen elämä on ollut aikamoista juhlaa niin neli- kuin kaksijalkaisillakin. Kärkeen täytyy pläjäyttää Jalmarin virallinen vuotikasfoto, joka on "melkein-kaiman" kädenjälkeä (Kiitos Satu!). Vaikka se nyt on karvaton ja vielä pikkasen kakara, ni aika kiva, vaikka itse sanonkin ;) Nyt kun vauhtiin päästään, niin laitetaaan naamakuvakin, tällä kertaa Sirpa Saaren kamerasta:



Sellainen paketti siitä tollikasta sitten kasvoi. Ja eikä tässä vielä kaikki, toivottavasti se jo ensi vuonna samaan aikaan näyttäisi jo oikealta poikakoiralta :D

3 kommenttia:

  1. Komeat yksivuotis potretit pikkumiehestä! Niin se aika vaan kuluu...Vastahan tuokin oli ihan natiainen... <3

    VastaaPoista
  2. On tuo Java vaan komea poika. :)
    Edelleen siitä toisesta haaveilen, mut en oo viel saanut ajettua miehelle läpi uuden pennun hankintaa. :D

    VastaaPoista
  3. Jalmupalmu kiittää ja muistaa huiskuttaa muhkeaa häntäänsä takaisin!

    Mää otin toisen kohdalla vähän eri strategian, kun alkuun huokailin miten tylsää Natilla on olla yksin työpäivän ajan ja miten tylsää sillä on tepastella metsässäkin yksin ja miten kivaa ois, jos ois joku kenen kanssa juoksennella ja miten paljon se kaipaa seuraa, kun ei oo sitä toista koiraa sitä viihdyttämässä jne. Ja sit kun se pyöräytti pentusen, mentiin ihan muina miehinä vaan pentusta kattomaan ja "tuituitui onpa soma" ja sit se vähän niinku vahingossa heltys ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)