2.9.2010

Festarihauva


Ainiin, on vallan jäänyt kertomatta kuinka Jalmari oli elämänsä ekoilla festareilla mukana elokuun puolivälissä. Kyseessä oli siis sellaiset "tee-se-itse" festarit kaverin kesäpaikassa, johon kuitenkin tähän tapahtuma-aikaan kerääntyy ainakin viitisenkymmentä kaksijalkaista kuuntelemaan musiikkia ja sosialisoimaan. Noh, tänä vuonna oli sitten Javankin vuoro osallistua, koska Natilla tosiaan oli ne juoksut, enkä voinut molempia jättää mökille.

Javalla olikin sitten loppupeleissä huisin kiva viikonloppu! Paikalla oli mm. parsonpentu Pikkarainen ja vuodenikäinen labbisdaami Hilma, jotka olivat erinomaista seuraa. Hilmaa piti ensin vähän varoa, mutta sen jälkeen jossain syttyi lamppu "Kääks, soon tyttö ja se tuoksuu hyvälle!", ei enää koolla ollut väliä ;) Ja Pikkarainen tuntui löytävän Javan kanssa sopivat kakarajutut, kun toisella oli ikää puhuttelevat 5kk ko. hetkellä.

Kahteen asti istuskeltiin ulkona nauttimassa upeasta kesäyöstä, jonka jälkeen Javalla olikin nukkumaanmenoaika. Taino, olisihan se sinnitellyt vaikka väkisin touhuissa mukana, mutta ajattelin kuitenkin olevan kivempi käydä nukkumaan. Sinnehän se sitten jäikin aittaan tosi kiltisti unille käpertyen makuupussin päälle, vaikka mamma lähti jatkamaan vielä iltaa. Näitä kesätapahtumia kaipais lisää mihin hauvatkin ovat tervetulleita, keli mitä mainioin ja seurassakaan ei lainkaan valittamista :)

Yöllä oli jotain yli 30 lämmintä aitassa, jossa yöpyi viisi miestä, minä ja yks vieressä nukkuva koira. Javakin aika nopeasti kömpi lattialle jatkamaan kauneusuniaan. Aamulla sitä kuitenkin muutaman tunnin yöunien jälkeen heräsi jo ysin pintaan, kun ilmanala oli jotenkin läkähdyttävä ja ajattelin lähteä koiran kanssa vähän tassuttelemaan pihapiiriin. Kävikin hauskasti, kun samaan aikaan muutkin koiralliset kömpivät teltoistaan kuumuuden ajamina, vaikka loppujuhlakansa nukkui sen verran sikeästi, että tuskin olisi elefanttilaumakaan aiheuttanut silmäripsen räpsähdystä.

Lähdettiin siitä sitten uimaan koko porukalla alamökille, josta etenkin Hilma -labbis oli silminnähden innostunut. Siinähän se sitten aamupäivä meni vedessä lilluessa Javan suorittaessa tärkeää life guard -pestiä rannalla: milloin Hilma hyppäsi väärästä paikasta, Pikkarainen ui liian syvällä, joku tylsyys loiskutteli vettä... Mahaa ei voinut kastella, mutta tassuja siellä kelpasi liottaa :) Lähdettiin siitä vielä Javan kanssa Mikkeliin aamupalalle mökille moikkaamaan Natia ennen kotiinpaluuta. Heitetään loppuun vielä muutamat Java -kuvat, jotka löytyivät festarifotojen seasta.

Kuvat: Lari Heikkilä

Rantavahti työvuorossa

"Ööö, ei niin syvälle! Nyt pois sieltä, aivan liian pitkällä!
Muistakaa, käsipohjaa ja rannansuuntaisesti"


Mikä ilme, tuolla rohkealla pojalla :D
"Rapsuta nyt sitten, mutta mua ei kiinnosta!"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)