14.12.2010

Pikkuisen vihaisia pakkaselle...

Etenkin, kun ohjatut treenitkin ovat kärsineet kylmistä ilmoista ja yhtenä tiistaina jo peruttu. Huomista jännitetään miten käy, kun ennusteet pyörivät kymmenen pakkasasteen maissa. Finger crossed! Olis nimittäin helmihomma päästä treenaamaan, kun viime viikolla etelänaapurin rekat olivat pistäneet lumisateessa parkkiin keskelle kaistoja ruuhka-aikaan kehä I:llä ja niiden karmivien ruuhkien takia oltiin sitten vaivaiset 25 min myöhässä reeneistä. Sinäänsä ihan kiva, kun treenit kestää sen kolme varttia, niin käytännössä ajeltiin Jalmarin kanssa reilu 20km suuntaansa 20 min takia :D Mutta kaikkea hölmöä me koiraharrastajat aina joudutaankin tekemään.

Joulukuun kiirehässäköissä ei olla aina päästy omiin vapaatreeneihinkään, ni johan meillä alkaa olla aikamoiset aksavieroitusniksat. Ainakin Javalla, kun se alkaa käyttäytyä huonosti, jos ei ole tarpeeksi tekemistä :D Sentäs viime lauantaina päästiin hallille asti, vaikka edellisenä iltana olikin firman joulujuhlaa ja luonnollisesti sitä piti sitten jatkoillakin heilua vielä baarissa, mutta edes tälläiset tilaisuudet ei voi estää seuraavan päivän treenejä. Treeneissä kävi sellain episodi, kun leikkausharkoissa Java meni hypyltä suoraan putkeen, isopienikoira Ramses oli reippaana akiliitelijänä jatkanut myöskin omaa rataansa oman elämänsä ratamestarina samaan putkeen toisesta päästä ja siinä tuli pieni hämmennys pojille, että kenen putki tämä nyt on ja kuka väistää. Pientä pärinää lähti putkenuumenista, mutta eipä siinä sen ihmeempää: Hauvat putkesta pihalle, reenit jatkukoon. Sen jälkeen pojat pitivät sanattoman sopimuksen mukaan kohteliaan 1,5 metrin hajuraon hallissa sisällä.

Noin muuten ihan perushuttua ohjelmistossa; takaaleikkauksia, valssauksia, lähetyksiä, keppejä. Musta tuntuu, että meidän agendalla nyt lähiaikoina on aikalailla ohjaustekniikkapainotteista tavaraa. Keppeihin pitäisi laittaa ohjurit, niin pääsisi jo samalla ottamaan vähän irtoamista ja ei tarvitsisi olla kokoajan räpylöineen siinä huitomassa, kun Jalmarilla on kuitenkin varsin kiva rytmi jo etenemisessä, vaikka silloin tällöin saattaakin väärästä välistä tulla. Muutenkin nyt olisi ehkä hyvä aika alkaa panostamaan itsenäiseen suorittamiseen ja irtoamiseen, kun se on kuitenkin hurjan nopea koira ja veikkaan, että tulee olemaan aika kova työ tuolla saralla, jos ei ajoissa ala soppaa hämmentää. Tammikuulle ilmoitin meidän Duo Vähemmänälykkäät Nina Frantsin tekniikkakurssille, joten toivotaan, että saataisiin siellä jotain palikoita paikalleen.

Ei ole paljon tullut kameraakaan ulkoilutettua, kun ei olla auringonvalon kanssa nähty aikoihin. Silloin se tuolla heiluu, kun mä olen töissä ja viikonloppuisin siitä katellaan vaan kuvia, että miltä se valoilmiö oikein näyttää. Mutta sen verran olen toki saanut aikaiseksi, että piskit saivat joululahjaksi oikein hienot Martiolan nahkaiset pk-pannat, kun sekin putiikki näköjään lopettaa pantojen valmistuksen vuoden lopppuun mennessä. Niimpä piskit saivat nyt vimpan päälle käsintehdyt leveät nahkapk:t, ni johan pitäis jaksaa lenkkeillä. Vieläkun jostain saisi ladattua energiaa tähän aurinkoenergialla toimivaan kaksijalkaiseen...


2 kommenttia:

  1. Martiolallahan oli loppuunmyyntikin, mutta tälläsenä tuNppuna en osannut lukee niitä ale sivuja, ni jäi tilaamatta.
    Sensijaan oon investoinut muiden pantanikkarien tuotteisiin. Hiukan liiaksikin.. *häpee* :D

    VastaaPoista
  2. Mä ihan panostin koodikielen selvittämiseen ja sain maltillisesti odottamalla molemmille ikiomat Martiolat erittäin kilpailukykyisellä hintalapulla :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)