12.8.2012

Jalminit 7vk

K. Elton John, K. Elastinen
K. Elmo, K. Emmi

Noni, taas on käyty lällyttelemässä Javan jälkikasvua. Aww <3 Hieno katras superreippaita seitsemänviikkoisia sheltinalkuja löytyikin Käpylaaksosta. Siellä kovasti rynkytettiin jo pentuaitausta mun kävelellessä sisään, että me halutaan moikkaamaaan NYT. Sylissä niitä sai pallutella ihan miten päin vaan ja hännät tötteröllä ne painelivat seikkailusta toiseen. Äärimmäisen tyytyväinen pitää olla kyllä näiden upeisiin luonteisiin, kun lelulla leikittiin äristen ja muutenkin olivat kovin ennakkoluulottoman upeita. Kuulemma ensimmäinen kynsienleikkuukin oli ollut ihan piisofkeik. Ja taisivat olla ekan kerran trimmipöydällä nuo kuvat napatessa, jos aiempaa eläinlääkärivisiittiä ei oteta mukaan lukuun.

Hei, olen ihana Elastinen ja vielä omaa harrastavaa kotia vailla! Jos sinulla olisi tarjota minulle puuhaa ja paljon rakkautta, otappa yhteys kasvattajaani Satu Airaksiseen :)
Herra Elton John

Herra Elmo ja lakisääteinen lepo

Ruokahalu erittäin kohdallaan

Dressman -miehet

Jumppatuokio

Aasille kyytiä

Iiiihana Elastinen <3

Paini pitää vetreänä

Tällä kertaa Elastinen ja Elmo asialla

Ha, mä puren sua varpaasta!

Helouuuuuu!

Pahantekoonhan näin suloiset vauvat ei tietenkään ehtis

Kohta lähtee!

Enks oo aika söpö? :)

Kuvat on ny vähä huonolaatuisia ja väritkin mitä sattuu, ku en jaksa fiksaa. Salaman akut oli jäänyt lataamatta ja eihän tolla kiinteällä oikeestaan tee muuta kuin pilaa kuvat. Mutta näkee niistä varmaan sen, että olivat iiiiihan supersomia <3

4 kommenttia:

 1. Voi kun ne on jo kasvaneet "isoiksi", kohtahan ne lentelevät jo maailmalle omiin koteihinsa. =D Todentotta on kyllä soma katras <3

  VastaaPoista
 2. Siellä oltiin niin kovin isoa poikaa ja tyttöä <3 Harvat asiat on yhtä suloisia, kun 7 viikkoinen shelttipentu.

  VastaaPoista
 3. Voi ei mitä suloisia pieniä!! :-)

  VastaaPoista
 4. Apua ei tälläsia kuvia saa julkistaa täällä, ihan julmetun söpöjä. Meidän laumaan sopisi kyllä vielä yksi bimerle poika, mutta neljä on jo aivan liikaa, varsinkin kun tossa yhdessä merlepojassa on jo tarpeeksi hommaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)