22.9.2013

Tavoitteista totta!

Kolmas kerta todensanoo. Kolmannella hyppärillä siitä, kun oli mahdollista vastaanottaa vika hyppyserti se sitten napsahti kohdalle, hieno nollavoitto Huittisen hyppärillä ja FI AVA-H!


Ekalla radalla keppien aloitusvirhe, toisella aksaradalla tein hieman liian myöhään persjätön keppien jälkeen, niin nohevana poikana Jalmari nappasi renkaan matkalla hypylle. Pikkufeeluja muuten varsin kivoissa baanoissa. Hyppärin takia me ylipäätään oltiin Lohjan geimeihin lähdetty, joten kasailin siinä sitten itseni ja päätinkin ohjata aikalailla rohkeasti radan kaikki tai ei mitään -mentaliteetilla. Se kannatti siis lauantaina, vaikka etenkin toi keppejä edeltävä persjättö oli hitusen riskiveto. Tuloksena siis -3,83,  4,37m/s, sij. 1/20, SERT-H. Oli muuten aika mielenkiintoisesti mitattu rata, kun kaikki kurvit vedettiin lyhyintä tietä ja siivekkeitä nuollen ja mm. vikalta putkelta tasan 90 asteen kulmassa - tästä johtuen IA olikin sitten aika tiukka.

Tässä vielä HYL agirata ja se Teh Hyppäri. Allulle kiitokset kuvaamisesta :)


Mutta sellaista, miten huikeaa! Mä jotenkin ajattellin vielä joku aika sitten, että joskos Javan aksauran tavoite olis valioituminen. Ja sissos, se nyt oli sitten neljä, kun päätti käydä hakemassa ekan tittelin kotiin. 14.4. alkaa sitten seuraavan jahtaaminen, tirsk :) Olen siis kovin ylpeä tuosta karvalakista!

<3 FI AVA-H Yokotai Blue Moon <3

6 kommenttia:

 1. Mahtavaa!! Onnea Jalmari ja tietysti ohjaajallakin jotain osuutta oli asiaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enemmän meillä ohjaaja on keskittynyt seisoskelemaan tiellä - mutta tottahan sekin on, että jonkunhan se on tasaisin väliajoin torpedoitava muuten niin kovin pätevän otuksen suorituksia :D Zalmaar kiittää, kumartaa ja sanoo hau!

   Poista
 2. Hyvännäköistä menoa! Onnittelut valioitumisesta! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea!! Hienoja hetkiä, toivottavasti mekin Uunon kanssa saadaan tuo vielä kokea! Elppekin toivottaa onnea iskille!!

  T. Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Uunohan käy vikat nappaamassa ihan hetkenä minä hyvänsä. Mutta suosittelen, mahtava fiilis, kun tehty työ konkretisoituu :)

   Ja eikös se niin oo, että pojasta polvi paranee, ni pian Elppe vetää niin päheesti mutkat suoriks, et isukkikin voi vaan ihailla kentän laidalta ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)