6.12.2013

Itsepäisyyspäivää

Oikeastaan tänään vasta tajusi miten puhkipahki sitä itsekin on. Tämähän on tosiaan mun ensimmäinen ns. lomapäivä sitten heinäkuussa loppuneen kesäloman, joten käytännössä siis olen viettänyt ihan vallan duunissa jokaikisen arkipäivän. Niimpä oli aikamoisen luksusta nukkua pitkään perjantaina, juoda aamukahvi rauhassa, lähteä otuksien kanssa pitkälle lenkille kerrankin valoisassa. Ja ensimmäistä kertaa myös lumessa.

Vaikka mun kengät vähän näköjään luovutti ja goretexeistä huolimatta päätti alkaa falskaamaan vettä myös väärälle puolelle pinnoitetta, en antanut sen häiritä mun The Perjantaita. Sukat märkänä räntäsateessa siispä hiippailimme otuksien kanssa pallon heittoon ja siinä sivussa sitten nappailin itsekin talven ekat lumikuvat otuksista. Veikkaan otustenkin arvostaneen arkipyhää :)

Ensimmäistä kertaa ikinä kisaamme myös kuusi starttia viikonloppuna Riihimäellä ja Ojangossa. Noin lähtökohtaisesti en ideasta pidä, vaikka koiran puolesta voitaisiin varmaan vetää vaikka sata starttia putkeen. Sen en ole siis vielä havainnoinut väsyvän niin, että se suorituksiin heijastuisi. Mutta se onkin ihan pölöturkis, joka elää aksalle. Ihan varmasti kolmen päivän treeniputket, joita on syksyyn joitain mahtunut on lähtökohtaisesti rankempia, mutta kisapäivään liittyy aina myös starttien välit lämmittelyineen ja jäähkäilyineen.  Mutta ihan vaan koska halusin ottaa ilon irti tästä perjantaista viikon ainoana vapaapäivänä, kokeillaan nyt sitten tuotakin poikkeuksellista komboa. Mutta ei oteta tavaksi, koska otus todellakin tarvitsee ne lepopäivänsä.

Sen verran oli oma kalenteri sekaisin jo eilen, että olin unohtanut Nipen spa -ajanvarauksen. Kaddäämmnit! Onneksi Tiina laittoi viestiä varttia ennen varattua aikaa, jolloin tässäkin taloudessa tajuttiin, että jotain olennaista oli jäänyt kalenteriin laittamatta. Ajoaika Helsingin koirauimalaan oli näköjään 14 minuuttia, joka riittää oikein hyvin siis siihen, että tulin, näin ja uin :D Nipperton ehti polskutella taasen Nanan kanssa parikymmentä minuuttia enivei, jonka aikana ehtii hakea aika monta kertaa lelua. Tästä lähtien voisin kuitennii muistaa laittaa menot tonne puhelimen kalenteriin tai jos joulupukki tois paris lisätuntia kalendaariin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)