23.3.2014

Päk in pisnes!

Oli kyllä ihan huikea reissu, ei voi muuta sanoa. Bali on todella mahtava paikka ja pari viikkoa ihan liian vähän. Onneksi koirilla oli vallan täysihoito sillä aikaa ja Mikkelissä on relattu ja remuttu hyvässä suhteessa. Parit treenit on ehditty jo vetäistä tällä viikolla ja kuten arvata saattaa, niin Jalmari on ollut vähän vallaton. Siihen ku laittaa hitusen jetlagisen ohjaajan, ni hyvin natsaa energiatasot. 

Sen päälle vielä naispuolisena Mr. Beanina luulin, että BAT:n kolmosten kisat olisi vasta sunnuntaina. No, ei ollut ja huomasinkin sitten kavereiden naamispäivityksistä, että lauantainahan siellä pitäisikin olla. Vartissa ehtii Ojankoon hyvin ja vaikka tuloksissa ei ollut paljon kehumista (ekalla radalla Javalle kahdesti kesken jätetyt kepit, josta oon ihan shokissa vieläkin :o ja tokalla itse jumitin heti alkuun hyllyn), niin koiralla oli kovin, kovin kivaa ja tulipahan otettua tuollainen stressitreeni kanssa kisaolosuhteisiin :D

Koska en tiennyt kisaavani samana päivänä, olin ehtinyt kipaista koirineni nauttimassa upeasta kelistä Porvoossa Helin lauma kanssa. Tässä siis todistusaineistoa, aurinko on paistanut muuallakin kuin Indonesiassa:
Nippens on the loose!

Medien laatuaikaa <3 Java ja Bea tutkii voisko tässäkin aksaa ja kun vois, ni miten lujaa

Ai namejako?

Ässäviisikko! 

Ehkä maailman komein <3
Java on kyllä niinko hyvä viini, paranee vanhetessaan

Poppoo yksissä kuvissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)