23.5.2014

Lisää suosikkeja

Uusinta uutta TV-Shopissa: Shelttipölyhuisku! 11 kilon huisku ei ehkä se näppärin työskennellä, mutta hei, on se ainakin nätti. Halvalla ei kyllä lähde ;)

Kuva-arvoitus: mistä loppuu lelu ja mistä alkaa koira?

Ei vaan tasapuolisuuden nimissä Nalullekin piti saada jotain uutta, jos manageri lunasti itselleen frisbeen. Kuulemma manageri on saanut sellaisen myös Mikkeliin, joten ilmeisesti loma tulee sujumaan viihdyttävissä merkeissä. Java ei ole niin frisbeen tai pallojen perään (oliskohan sillä jotain asian kanssa tekemistä, kun kuvioissa on tuo yksi pallonatsi "MINUUUUNNNNNN!"), kuin äitinsä, mutta sitä vastoin sillä on jonkun sortin karvafetissi. Niitä se rrrrrakastaa.

Niimpä otettiin testiin Genuine Dog Gearin "quadra"karvahärpytin luonnollisesti bimerleväreissä ja tulos: Toimii ;) Siinä on näköjään neljää erilaista turkista/karvaa, joten luulisi jonkun suosikin olevan mukana aina. Javan mielestä kaikki oli toooooosi ihania ja ekan leikkikerran jälkeen tämäkin lelu ihan räkäinen. Ulkokentille ei vaan tätä viitsi ottaa, kun todennäköisesti ekalla vedolla kerää itseensä noin kilon kilotuhkaa. Onneksi kesäkaudeksi on halliin ostettuna vapaatreenioikeus, joten voi sitten hienostella keskenään siellä kontakteja treenaamassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)