6.5.2014

Arkikuvahaaste


Koska viimeaikoina meidän elo on ollut aika arkista, julkaistaan täälläkin vaan sitten niitä kuuluisia arkikuvia. Aitoa puhelinlaatua, silvuplee:

Nalu pääsi mukaan munkkikahville, kun oltiin menossa vappuaattona hierojalle

Suuri metsästäjä kyttää oravaa...

Suuri metsästäjä päivystää myös toista ikkunaa. Äiti oli varta vasten sille tehnyt kyttäyspaikan mun sängylle, jotta Nalpertti näkee milloin tuun kotiin ;)

Mökkieläimet! Javan mielestä veneily on maailman parasta ja se seisookin kipparin paikalla jo kauan ennen kuin muu lastaus on valmista. Musta möykky on Nippe, jolla on jotain todella tärkeää taas työn alla :D

Möksälle, jej! Onko vähän onnellinen koira

Toinen onnellinen. Hitsi kun joku on unohtanut järveen leivänpaloja! Ei sillä, että ne oli vähän niinkuin lokille ja sorsalle, eikä mustalle pullasorsalle...

Viikon luontokuva: Sorsan pesä! Oltiin koirain kanssa risun roudauksessa, kun Nippe kömpi ison kiven päälle kattelemaan ja sieltähän lehahti sitten sorsaäitee kaikkien yllätykseksi. Toivotimme hyvää munintaa ja poistuimme takavasemmalle.

Aamuhuomenet mökkilaiturilta

On siis palailtu treeneihin yhden hyvin onnellisen koiran kanssa, käytetty se hierojalla, mökkeilty Mikkelissä ja sieltä sain sitten tuoda takaisin kaksi hyvin onnellisen väsynyttä koiraa. Aika hurjaa tää meidän arki :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)