26.8.2014

Koiran elämää


Ja toki aikapaljon kaksijalkaistenkin makuun viettää viikonloppu mökillä :) Kuten kuvista siis näkyy, meillä otettu aikamoisen chillisti. Muutamat treenit ollaan käyty nykäisemässä, joista yhdet erittäin mainiot Niinulla tuuraamassa. Nalperolla kävi universumin isoin tsägä, kun töistä tullessa ehdin vaan nopsaan ottaa koirat kyytiin ja päälle heitin vaan ensimmäisenä käteen sattuneet treenivaatteet, kun piti kiiruhtaa Ojankoon palaveeraamaan. Palaverin lopussa kentät oli täynnä, mutta satuin vilkaisemaan puhelinta ja siellä olikin superpikaäkkilähtönä 45min päästä treeni tarjolla, joten enempiä ajattelematta nappasin siitä meille harkat.

Parkkirahoilla ehti matkan varrelta ostamaan Happy Mealin pötsin täytteeksi ja hyvin näköjään niillä eväin jalka nousee sitten aksankin parissa. Treenien teema oli lähinnä perusohjauksen ympärillä, rytmittämistä ja linjaamista ja hyvinhän se näytti sujuvan. Oikeastaan ainut haastava kohta oli täysiä avokulmaan kepeille, kun keppien vieressä on oikealla linjalla hyppy. Nalpero saattoi vallan luonnostaan sinne hypylle singota ja näppäränä poikana sieltä kauhoa itsensä kepeille. Jepjep :D No, loppukädessä tähänkään ei tarvittu mitään sen kummallisempaa kuin ennen edellistä hyppyä huomiokäsky ja tiukka rintamasuunnan kontrollointi niin, ettei mikään työnnä hypylle. Loppurata olikin sitten vaan iloista kaahottamista ja aikamoinen henkinen niskalenkki päästä sinne esteelle kolmekymmentä asti vartin treeneissä. Ratapiirros löytyy Niinun Agility Sportin viikkovideosta.

Vapaatreeneissä ehdin sen verran piipahtaa keppikulmia muistuttelemassa. Erityisen superia oli toi leijeröinnistä huolimatta keppien haku ja hyvin näköjään muisti noi tiukat takaaleikkauksetkin, joita oon alkanut vahvistaa.


Niinjoo, ja tulipahan muutama viikko sitten pyörähdettyä Maailman Voittaja -näyttelyssa shelttejä ihailemassa. Lieneekö edellisen kerran ollut näyttelyssä viime vuoden Messarissa? Haastavista olosuhteista johtuen kuvien otto oli nyt vähän sama, kun itteään jalkaan ampuminen, mutta tulipahan silti jotain näpsittyä. Fotoja uroskehältä löytyy täältä. Ja jos jotain kummallista, niin eipä tullut edes ostettua mitään! Sen siitä saa, kun koirilla nyt ilmeisesti alkaa olla kaikki mitä ne ja niiden omistaja tarttee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)