21.9.2014

Plokitekstigeneraattori

Sellain olis tosi pätevä, kun voisi vaan copypasteta nämä turhanpäiväiset hölinät syöttämällä muutamat avainsanat ja loppu tulis kuin itsestään :D Tai sitten alan vaan kopiomaan noita omia edellisiä tekstejä. Tässä on ehditty kolata pitkää viikonloppua Lontoossa, järjestää juhlia, työn puolesta kaikkea jännää jne. jne., oikeeta lomaa odotellessa!

Viime aikoina on ollut niin huikean kiire niin työ- kuin koiramaailman ulkopuolisessa omassa elämässä ja onkin itseasiassa ollut ihan fressiä katsella vähän ulkopuolelta tätä hauvatouhua, joka meinaa aina joskus lipsahtaa hitusen intensiiviseksi.

Siitäkin huolimatta...

Usain Boltkin tekee näin

Silakkana messissä!

Hirveen paljon tiukempaa ei okseria voi tehdä

Sanna Piirosen ihania kuvia karvanaamarista IHAHin syyskuun kisoista :P


Paljon on silti harrastusrintamallakin tässä ehtinyt viimeisen kuukauden aikana, kun on vedellyt menemään tuli hanurissa ja hännän alla. Tehiskausi on alkanut kaksilla Jannen treeneillä ja oon kyllä ollut todella tyytyväinen lentävän karvalakin esityksiin. Vahvaa rataosaamista yleisesti ja erityinen mielenlämmittäjä oli viime tiistain perusasiatreeni, jossa kaverina oli sekunttikello. Me ollaan tehty pari kertaa aiemminkin tämä sama treeni mm. aluevalmennusryhmässä ja koomisin mielin sai muistella sitä muutaman vuoden takaista, kun esim. takaaleikkauksista ei tullut yhtään mitään, kun koira pää pyöri kuin tuuliviiri. Nyt tilanne oli vähän toinen, kun valsseilla, sokkareilla ja takaaleikkauksilla koira täräytti ajan samalle sekuntille ilman yhtään kieltoa, rimaa, väärää hyppyä tms. Jotain on siis selkeästi tarttunut meidän molempien kaaliin :PTänä syksynä olen myös lupautunut kouluttamaan aiempaa enemmän, joka nyt on tietty omalta treenaamiselta pois, mutta toisaalta taas ihan oma juttunsa. Se on vaan niin hieno fiilis itsellekin, kun koulutettava saa sen aidon ahaa -elämyksen, ohjaus toimii, koira toimii ja saa jotain uutta tekemiseen. Joskus ne jutut on tosi pieniä ja joskus sitten vähän pidemmän tähtäimen korjattavaa, mutta aina mahtavaa päästä kouluttamaan motivoituneita koirakkoja. Oman seuran koirakoiden lisäksi vietän nyt syksyllä useamman illan Porvoon suunnalla ja yhden workshopinkin olen lupautunut vetämään. Kivatsua!

Ja ehdimpä käydä vielä 7,5 viikkoisia Jalmineja ihailemassa Kotkassa ennen niiden lentämistä uusiin kotihinsa samalla kun kävin tuomaroimassa A-KOT:ien seuramestaruusgeimitkin. Länsirannikon uusin Muru -asukki oli harmillisesti lähtenyt jo edellisenä päivänä, mutta eiköhän siitä kuulla vielä! Mahtava pentue kyllä. Niin touhukkaita, reippaita, iloisia. Muutenkin oli superkiva nähdä samalla kahden pentusen osalta uudet omistajat ja heillekin loistotilaisuus nähdä livenä niin isukki kuin mummokin. Näyttihän tuo vakuuttavan :) Hienot kodit lapsukaisilla ja toivottavasti saadaan kuvia niistä matkan varrella. Ja musta pieni Metsänpeikko aka Pekuhan jäikin sitten kasvattajan omistukseen, joten tätä ainakin tulee nähtyä.

Tässä muutama foto ihanuuksista. Näissä siis Villanillan Metsänkeiju & Villanillan Metsänpeikko äiteineen:


Isukilla pieni flirtti päällä :DD
Villanillan Metsänvelho

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)