31.12.2014

Lomalla viimeinkin.


Marras-joulukuu oli lopulta ihan liian kiireistä aikaa minun kalenterissani ja se näkyy myös blogin päivitysvauhdissa. Kun jokainen viikonloppu ja miltei arki-iltakin oli näppärästi täyteen ahdettu, sitä ei juuri muuta ehtinyt kun liikkua paikasta A paikkaan B ja käydä himassa nukkumassa siinä välissä. Ihan liikaa oli koirajuttujakin, kun kolmas FD-leiri oli vain kolmen viikon päässä tokasta ja ainakin omaan makuun se oli liian pian. Koiruudetkin saavat nyt kivasti talvitaukoa, kun tämän lisäksi tammikuun kaksi vikaa ovat myös täysiä lomaviikkoja omistajien livistäessä palmun alle.


Niimpä meidän tiimi on ollut ihan täysin lomalla kaikista koiratouhuista nyt pari viikkoa ja se on kyllä varsin virkistävää. En ole itsekään lueskellut mitään koirablogeja tai juuri edes mitään facebookiakaan, jotta sitä olisi ihan henkisestikin vähän irti tästä varsin intensiivisestä koiratouhusta. Loppujen lopuksi sitä kun on aika paljon muutakin omassa elämässä, vaikka näihin harrastustouhuihin on niin helppo upota.

Kentällä on jo käyty, joten eiköhän tämä taas tästä käynnisty :D


Meidän poppoo toivottaa siis oikein mahtavaa tulevaa vuotta näiden kuvien myötä (ja vähän toki myöhästynyttä joulua - tai etuajassa jo ensi vuoden mallia)!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)