1.1.2015

Today is the first blank page of 365 page book. Write a good one!

Pikainen vilkaisu 2014 tavoitteisiin:

Ei meinata suhtautua tiukkapipoisesti lajiin tänäkään vuonna, joten ei paiskota hattua mutaan, jos ei mitalit kaulassa tulla arvokisoista kotiin :D


Check. Ei tän näköisen otuksen kanssa vaan pysty <3 Vaikka muutaman kerran on jouduttu radanluvullisen kommunikaation epäselvyyden takia keskeyttämään, hauva on saanut kyllä palkkansa joka ikisen startin jälkeen. 

Pääpaino tulee olemaan yhä varmuuden hakemisessa menemättä yhtään draivia, ts. nollaprosentin parannus ja toivottavasti siihen saadaan tatsia nyt kevätkaudella jo


Check. Nollaprosenteista ja muusta matematiikasta minulla ei ole nyt mitään haisua, mutta olennaisin juttu on se "hei me osataan" -fiilis. Hyllyjen keräilyssä olemme toki lahjakkaita, mutta minulle ne eivät aiheuta ahdistusta - sehän on loistavaa informaatiota, että jotain olisi pitänyt tehdä erilailla. Se mikä tietty on kurjaa, että meidän seura arvostaa puhtaasti nollaprosenttia joukkuevalinnoissa, joten meitä tuskin HSKH:n ykköstiimissä kovin tullaan näkemään. Mutta kun on tehnyt päätöksen jo kauden alussa, että tavoite on se oma ja koiran kehittyminen, eikä mitkään räkänollat (mä en tee varmistelunollilla yhtään mitään ja tuskin koirallakaan on hauskaa niitä takoa), niin ei tämäkään haittaa. 

Osallistuminen sm-kisoihin ja mm-karsintoihin. Itsessään jo se on hieno juttu, koitamme myös yhden nollan saada aikaiseksi. 


Check. Thih. SM-karsintahyppärillä Nalpero teki vuosisadan putki-irtoamisen väärässä paikkaa, mutta Rovaniemellä paukautettiin huikea 5. sija ekalla baanalla ja sen lisäksi yhteensä vielä kahdelta muultakin radalta tulos. Aika huisia! 

Piirimestaruuskisoissa emme tiputa hyppärin ekaa rimaa.


Check. Ei tippunut eka eikä vika, vaan otus taiteili itsensä hyvinkin toipilaan ohjaajansa kanssa Helsingin seudun piirinmestaruus hopealle. 

Vika SERT-A saadaan vastaanottaa huhtikuun jälkeen, joten ehkäpä minulla on tuplavalio lapasessa vielä tänä vuonna

Check. Huhtikuussa juhlittiin, jej!

Puomin suorituksesta saa ehkä optimoitua 0,5s pois, joten sitä duunia pitäisi jatkaa

Saahan sen näköjään jopa 1,5 sekunttiin (vs. 3s hyvä 2on2off) :D Oikeesti tämäkin proggis liittyy lähinnä pohtimaani (2on2off) puomin drive, stride, motivation -projektiin, kun tajusin, että eihän tolle ole edes ikinä oikesti opetettu miten puomia pitäisi teknisesti suorittaa viimeisellä kolmanneksella - tehtiin alastulolla mitä tahansa. Mutta sinäänsä varsin huvittavaa, että muutamassa kuukaudessa hyvin epäsäännöllisellä silloin tällöin hassuttelulla tilanne on tämä koiralla, joka on kuitenkin kolme vuotta kisannut ja treenannut 2on2off. 

Tokokisojen korkkaaminen hotsittais ihan kamalasti :o Tää nyt on ehkä kirsikka kakun päälle sit jo.

Hmm, kaikkeen minäkään en näköjään pysty :D Kotona on kyllä treenailtu ja paikkiksia käyty tekemässä silloin tällöin, joten koira olis kyllä ihan kisavalmis, mutta omassa kalenterissa vaan liian vähän viikoloppuja.

Pysytään terveinä ja nautitaan jokaisesta yhteisestä treenistä :)Check. Yksi lohjennut hammas piti poistaa Jalmarilta, mutta muuten olemme pysyneet sillä terveyssarakkeen oikealla puolella Nipiä myöten. Tätä lisää, kaikki muu on ekstraa.

Aksakuvat julkaistu kuvaajien luvalla.

2 kommenttia:

 1. HIENO puomi!! Et oo kertonut että treenaatte juoksareita, olisi ollut sata kysymystä (koska meillä sama proggis käynnissä parhaillaan). Tosin me otettiin se boksi siihen käyttöön, teillä on vissiin vähän erilainen tapa valittu. Elmon kanssa tuntuu että juoksusta voisi jotain tullakin, vaikka kieltämättä... se on tehnyt pari sellaista "herrajumala!" -puomia ja en tiedä meneekö meikällä pupu pöksyyn, meinaan myöhässähän sitä sitten ollaan ja reilusti! :) Ja Elmon kun tiedät niin välillä sen järkikin on hukassa. :) Uunon kanssa mietityttää vähän askeleet että osuuko... nyt se hidastaa alastulolle että osuu ja jos ei hidasta niin ei osu. Tammikuun aikana aion ratkaista johtuuko tämä todellakin askelluksesta vai jännittääkö sitä vähän. Molemmat ihan mahdollisia. Tsemppiä ja toivottavasti kisoissa nähtäisiin taas pian!

  T. Katja ja Epes

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nalu pahoittelee, ettei ollut järki- tai filosofiaineksia jaossa :D

   Meillähän ei siis varsinaisesti ole juoksariproggis menossa, vaan luova sivulöydös tuo askeleen sopivuus. Niinkuin eräs juoksariharjoittelija totesi, kyseessä ei ole harrastus vaan mielenhäiriö, joten ennen täydellistä uppoutumista kannattanee miettiä kahdesti :P

   Tsemppiä teille projektiin ja koitetaan viimeistään helmikuussa saada taas isi ja poika samoille baanoille! Hyvä Epe!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)