8.2.2015

Herra Huumorikoira treenaamassa

Ojangon hallin ruuhkaisesta varaustilanteesta johtuen jouduin laittamaan ihan herätyskellon sunnuntaiaamuksi, jotta ehditään ysiksi vapaareenailemaan. Aika traumaattista :D No, koirat on kyllä aina valmiina kuin partiopoijjaat, joten aikamoisen nopeasti siinä omatkin unihiekat karisee näköelimistä. 

Joka kuukausi pitäis vahvistaa noita lajin teknisiä seikkoja, joten omistettiin tämä keikka keinulle ja kepeille. Viimeaikaisen treenaamattomuuden vuoksi olen ihan ehtinyt taas unohtaa miten vallan huvittava eläin tuo pilkkuturkis oikeasti on lajin parissa. Sen kanssa ei vaan VOI treenata mitenkään ryppyotsaisesti tai vakavasti, koska mitään virkamiesmäisyyttä tai tosikkoutta ei ole kyllä tuossa koirassa lainkaan. Että semmoista, jonninverran sai repeillä taas treenien puitteissa :)

Ps. Perjantain uutimet oli vallan loistokkaita, joten Tampereelle on Jalmini -lähetys rantautumassa maaliskuun puolessa välissä <3

4 kommenttia:

 1. Uuu en tienny et sul on manersminder tms. Onko ollu hyvä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos se ois halvempi, ni se olis tosi hyvä :D Hitsin kallis boksi, mutta tälläiselle yötreenarille, joka joutuu keskenään heilumaan kentällä oikein jees palkka-apu. Ainoot miinukset on hinnan lisäks koko, ei pysty käyttää mitään epämääräisen muotoista tai kosteeta namia ja jumiutuu sillon tällöin.

   Poista
  2. Okei eli ei kapistus sellaisille, jotkaeikestäkuntekniikkaeipelaa :) Myös yksin treenaavana voisi kyllä miettiä, ainakin Viville olis hyvä apu palkkaamisessa. Katsotaan josko joskus raskis :P

   Poista
  3. Jos sitä ajattelee oikein pitkäaikaisena investointina, niin hinta ei tunnu ihan niin pahalta

   Poista

Kiitos kommentistasi :)