28.10.2015

First time of everything: Jalminipäivät 2015

Ionan perhefoto <3 <3
Sisko Jade, isukki Java, tarzan itse, äiti Lady, veli Touho ja veli Koda
Päätimme järjestää Satun kanssa yhteiset Käpylaakson ja Jalminien kasvattipäivät, kun näitä yhteisiä projekteja on ajansaatossa ehtinyt muutamat kertyä. Paikaksi valitsimme tällä erää Kotkan ja Agi-Kotkien harjoitustilan, koska niin moni käpylaaksolainen elelee enivei sillä suunnalla ja pk-seudulta sinne hujauttaa aikamoisen nopeaan. 

Harmillisesti muutamilla oli kalenteriesteitä jo valmiiksi tai viime hetken tilanteita, mutta siitä huolimatta paikalle saatiin varsin hulppea poppoo koiria ja niiden omistajia. Olisikohan meitä ollut lähestulkooon parikymmentä koiraa ja viitisentoista kaksijalkaista, joista Javan kakaroita 6/22. Neljä tuntia hurahti ihan sairaannopeasti nyyttäriherkkuja syöden, jutellen, pentuja ihastellen, agilityä koulutellessa ja näyttelytreeneissä.

Käpylaakson Elmo
Erityisen mahtavaa oli päästä kouluttamaan näitä kaikkia agilityn saloihin. Sieltä on tulossa ihan jäätävän mageita otuksia agibaanoille, wau! Sen lisäksi toki, että yksi supermakea siellä jo onkin ;) Elmolla taisi juuri tuoreeltaan vuosi tulla täyteen ekasta agisertistä, joten jossain vaiheessa saadaan juhlia ekaa jalminivaliota. 

Piippi <3
Ionalla oli ehkä eniten siisteintä. Koiria, ihmisiä! I-h-a-n-a-a! Pennut veti ihan rallia sen nelituntisen ihan jatkuvalla syötöllä, kun ne vaan päästettiin halliin irti. Ja sen parempaa ralliseuraa ei olekaan, kuin omat sisarukset! Mitä nyt rallilta ehti, niin piti sitten käydä pusuttelemassa ihmiset nopeasti. Ja ehtihän hän toki pienine tassuineen kurkottelemaan jo nyyttäritarjoilujenkin perään, että saisinko kinkkupiirakkaa :D 

Erityisen hupaisaa minusta oli, että sillä välin kun koulutin agilityä hallin toisessa päässä, kasvattaja-Satu suoritti ipanalle näyttelytreeniä pöydällä ja mittausta. Ja Piipin mielestä asiassa ei ole mitään kummallista. Se on vaan niin reipas, että meinaa ihan omakin sydän pakahtua. 8kk mitat pentueelle taisi olla jotain tälläistä: Iona 39,5cm, Touho 40,5cm, Jade 36cm ja Koda taitaa olla Touhon kanssa samoissa mitoissa.

Jade (K. Ilon Antaja)

Koda (K. Ilon Voima)

Touho (K. Ilon Viejä)

Iona  (K. Ilon Tuoja)Ja vielä ihana Dina (Villanillan Metsänkeiju)

Tajusin vasta sunnuntaina miten identtisiä äitikoira ja Touho on!
Nalpe ja tytöt
Olipahan vaan mahtavaa! Näin jalostusuroksen omistajana olen vallankin kiinnostunut tuosta jälkikasvusta ja mun tuki & apu onkin näiden pirpanoiden käytettävissä. Kaikki pennut olen käynyt pentulaatikossa katsomassa, mutta erityisen mahtavaa on nähdä myös mitä niistä kasvaa näin isompana. Suurikiitos siis kaikille paikalle tulleille :) Muistutellaampa vielä, että naamiksessa on ryhmä "Jalminit" kaikille Nalun kakaroille ja sellaisista kiinnostuneille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)