5.11.2016

Lumi teki kepposen

Mä niin kademielellä lueskelin ihmisten FB-päivityksiä ihanine kuvineen lauantaiaamuna, kun ihmisillä vapaapäivä, pikkupakkanen, valoa, ripaus aurinkoa ja pitkiä metsälenkkejä. Minulle kelpais vaikka korttelin ympärikin lenkki, saati mahtava metsätepastelu, vaan eipä auta kuin odottaa kiltisti. Ensi vuonna sitten. 

Vaan pienet ne on ihmisen riemut näin liikkumisrajoitteisena, kun iltapäivästä minua ja koiria lähdettiin puistoulkoiluttamaan. Otin kamerankin mukaan, vaikka vähän oli liian myöhä auringonlaskeuduttua f4 -linssille, mutta edes jotain vauhdinriemua <3 Pitäisi ehkä alkaa etsiskelemaan f2.8 teleä, jos vaikka käytettynä jostain tipahtaisi suht asialliseen hintaan tai muuttaa johonkin, jossa valoa riittää myös neljältä marraskuussa...

Samasta puusta, vaan niin eri maasta :)

Yllättäen eka frisbeellä!

Näitä kuvia tykästän: Javan liike <3

Mistä on pienet pojat tehty <3

No en ole kytänny ketäänniä!

Karvanlähtö-Pipantti

Äälinöt <3

Lumi ja pakkanen tuli näköjään tänä vuonna vähän liian nopeasti frisbeeralliin meidän seniorille. Nati sai lumipaakuista hiertymiä tassujen väliin, kun ei ole ihan ehtinyt tottua vielä kylmään ja karkeaan lumeen. Nutrolin Iho & Turkki näille menee näin talven alla, jotta ainakin rakennusaineita on, mutta niin se vaan näköjään alkaa vähän ikä vaikuttaa Nippertoninkin, vaikkei sitä nyt livenä aina uskokaan. Pikkukoiralla kuitenkin jo kymppiveejuhlat ensi vuonna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)