1.6.2017

Kaupunkilaiskoirat landella

Helatorstain edesauttama pitkä viikonloppu käytettiin mökkeilyyn kisaamisen sijasta. Javan kanssa olisi ihan hyvä saada vähän kisatatsia, kun tämä meidän starttimäärä ollut aikataulusyistä varsin maltillinen keväälläkin, vaan luultavasti isompi hyöty on silkasta lomailusta. Ainakin luulen kolmet tuplatassut nousevan, jos kysytään kuka lähtee mökille. Sitä paitsi meille sattui varsin mainiot kelit, vaikkei nyt ihan hellettä riittänytkään.

Pepi pukeutui Mikkeliin sopivasti


Vt. kapteeni ja kesäharjoittelija

Etenkin tuo pieni karva-Tarzan on kyllä niin elementissään. Se kikkailee menemään omia juttuja aamusta iltaan ja välillä tulee vaan pikalataukseen nukkumaan päikkärit. Yöllä zetaa kiskotaankin sitten ihan taju kankaalla, jotta jaksaa taas touhuta seuraavanakin päivänä. Suurinta hupia joka vuosi näyttää aiheuttavan kuikat, joiden olemus on Pepiinistä erittäin epäilyttävä. Tulla nyt smyygailemaan ihan hipihiljaa edes takaisin lähellä rantaa! Sattuvat pesimään saaren kärjessä, niin kohtaamisia on kyllä yllinkyllin pikkuaasimolle vielä tarjolla.

Tyhnä laspikoira miettii mitä se lokki mahtaa oikein huutaa ko järvellä ei näy mitään!
Missä mama, siellä Nalu!
Ai laiturinkorjaus, no tästä me tiietään paljon!
Pikalataus
Ihan vaan katsellaan tässä

Otukset ovat siis osallistuneet kaikkeen, uineet, nukkuneet, syöneet ja riehuneet. Ja sitä vastoin meikäläinen on keskittynyt siihen ei-mitäänniä osastoon. Sopivast paluu oli muutenkin lauantai-iltnana, kun sää muuttui vähän vetisempään suuntaan ja oli oikein hyvä sauma poistua "hyvän sään aikana". Yllättävää tai ei, mutta takakontin koiraosasto näytti nukkuvan hyvinkin tiiviisti koko kotimatkan ja just jaksoi tepsutella makkariin jatkamaan lataamista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)