21.1.2010

Java 5kk


Tänään pääsin irtaantumaan töistä sen verran aikaseen, että ehdittiin vielä nappailla muutamat synttärikuvat tuossa jäällä riehuessa. Säkäkorkeudesta on vaikea mennä sanomaan, kun mittoja taitaa olla yhtä monta kuin mittausyritystäkin. Veikkaisin, että herran strategiset mitat ovat 35-36cm ja alle 6 kg.

Java 5kk

Mamma opettaa mukulalleen miten niissä kalanraadoista oikein otetaan ilo irti


Synttärien kunniaksi evästettiin isoilla rustoluilla
ja uudella pedillä (P.S. Aikamoiset legot ;)

Äiskän jäätävä katse toimii!

Siinä ne raksut nyt sitten on, Nati 2,5v & Java 5kk

On se vaan kyllä komeenoloinen kaveri. Jotenkin hyvin ryhdikäs, sopusuhtainen, sporttinen. Turkin väri tuntuu paranevan sitä mukaa, kun toinen tuossa vaihtaa aikuismaisempaa tukkaa ylle. Tosin karvaa meillä ei ole juuri nimeksikään, mutta eipä tuota niin kamalasti ylimääräistä ole äidilläänkään ;)

6 kommenttia:

 1. Ompa Java taas kasvanut ja hieno nuori koira tulossa.
  Olitte kai tulossa erkkariin vai musitanko lukeneeni väärin? Olisi kiva nähdä nuori mies livenä.

  - saija
  http://haru.vuodatus.net

  VastaaPoista
 2. Juu erkkariin olis tarkoitus tulla, jos vaan hampaat vaihtuu oikein ja timangit löytyy vielä ;) Varmaan ilmoa vetkuttelen tässä helmikuun loppuun ja silloin, jos näyttää lupaavalta, niin eiköhän toi pienikoiraisollaegolla tuu Juvan kehiin pyörähtämään. Oletko sinä Andon kanssa tulossa?

  VastaaPoista
 3. Andon kanssa ollaan lähdössä. Mietin vielä laittaisiko junnuihin vai nuoriin. Päästään samalla käymään Savonlinnassa kummipoikaa moikkaamassa.

  VastaaPoista
 4. Hei, jee erkkarissa sit nähdään viimeistään! Vois toki mennä lenkillekin joku päivä! :)

  VastaaPoista
 5. Kriisi voikin jatkaa menestysputkeaan hyvin erkkarissa tyhjentelemällä palkintopöytiä! Lenkkiseuraakin meistä saa, tosin tällä hetkellä vaan yhden koiran voimin, kun toinen aloitti sitten juoksunsa :)

  VastaaPoista
 6. Juu katsotaan tota lenkkiä pikimmiten. Meilläkin on nyt vapaita viikonloppuja monta! Ja nyt kun on lunta tuomassa valoa, niin iltaisinkin voi mennä tuonne pelloille. Kivaa, pääsee pennut leikkimään! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)